Subaru Rules

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Subaru Rules

toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Respect !!!
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Wow...Am vazut de 2 ori filmuletul. Cred ca daca as avea o masina din asta, nici mancare nu mi-ar mai trebui...
      Last edited by dani p; 14 November 2008, 01:20.
      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Mai trebuie sa stii sa o si conduci Oricum..Meserias mare nenea ;)
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Ioi frate da ce ii aia?Masina, racheta sau avion?Oh my god,aia da masina,iar soferul NoComment!!!
          Nu mai bagati filmulete de astea ca ne bagati in boala,poate se mai trezeste vreunu sa faca si cu loganu asa ))))) oricum a fost adevarat filmulet
          sigpic

Comment

Fara cuvinte..Am ramas uimit

Comment

Nenea ala cred ca are volanul in mana cam de pe la 7-8 anisori WoW nu imi vine sa cred ... Respect mare pt el. Masini se mai gasesc dar ca el rar de tot

Comment

Superb!!!
                Si cum s-a spus mai sus, as incerca si eu cu ligheanu'...Dar nu gasesc spatiu...

Comment

Eu m-am uitat de vreo 10 ori ieri la el, azi ma mai uit tot de 10.
                  No, apoi blana
                  Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                  ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Intradevar, frumos, acum nu vreau sa fiu carcotas dar si regia este frumos realizata
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Azi ma duc sa preadau permisul la Politie. Eu nu's sofer. Conduc si eu de 18 ani... Dar totusi sa nu uitam ca omul are si ceva scoli de pilotaj. Sper (stiu ca) sa nu fiu nevoit sa ma inntrec cu el.

Comment

Intre un sofer si un pilot este o diferenta enorma!Un pilot poate fi sofer in timp ce un sofer nu poate fi pilot
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Sincer m-a lasat cu gura cascata, am vazut multe pana acum, dar ca asta...
                          Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Bine mah sorine, ca pe dementu asta de ken block te-ai gasit sa ni-l arati... individul are record de saritura la trambulina cu subaru, record se drift intr-un sens giratoriu (vreo 2 ore) cu subaru...Tipul e pilot cascador.
                            apropo, daca si loganul ar avea vreo 500 de cai si tractiune integrala, sunt sigur ca s-ar gasi si printre noi cativa dornici sa incerce
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                              apropo, daca si loganul ar avea vreo 500 de cai si tractiune integrala, sunt sigur ca s-ar gasi si printre noi cativa dornici sa incerce
                              tu ai fi primul
                              No, apoi blana
                              Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                              ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google