Tamponare Cu O Ambulanta

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tamponare Cu O Ambulanta

    Salut, azi mi sa intamplat ,,beleaua,, loganelu putin sifonat..si o amenda de 450ron desii nu ma consider vinovat. Sa va zic cum a fost si ce sfat imi dati, sa contest sau nu amenda..

    Ma deplasam spre tara la bunici.. iar intr-o curba semnalizata ca fiind periculoasa, linie continua..neavand vizibilitate din sens opus, intrand cu 50 maxim 60, m-am pomenit pe banda mea cu o ambulanta luminile pornite(fara sonor) depasind un tractoras, instinctul pe care l-am avut atunci a fost sa franez puternic, iar loganul neavand abs sa dus mult si bine, l-am sters lateral, partea nasoala care a fost ca urmele mele de frana au inceput din curba pastrandu-mi banda dar terminandu-se in cele din urma putin in partea cealalta a liniei pe sensul ambulantei.

    Cine se considera vinovat, ambulanta ca circula pe sensul meu si vazand-o in ultimul moment, sau eu ca nu am dat drumu la frana la timp.....?!?
    Last edited by aleczs; 24 February 2013, 20:01.

  • #2
    Eu inteleg ca si impactul s-a produs tot pe banda cealalta si esti vinovat in cazul asta .

    Comment


    • #3
      cel ce conducea tractorul a oprit si a dat declaratie? Impactul a fost pe banda ta sau pe cealalta? Ati fost la accidente usoare si ai spus exact asa si cel de pe ambulanta a declarat ce? Da mai multe detalii daca vrei sa te ajutam.

      Comment


      • #4
        impactul sa produs putin peste linia continua pe partea ambulantei... asa sa dus masina am tras cat am putut de volan dar find in curba si putin la vale sa dus in inertia ei, l-am lovit cu botul partea soferulu, in lateralul ambulantei.. A apucat sa sune asistenta la politie, si politistu a trebuit sa dea amenda cuiva...(doar nu aluia cu ambulanta.. consateni io stiu..)
        Soferul amulantei o tinea intruna.. ca nu trebuia sa franezi... ca el apucase sa depaseasca si se incadrase.. ca avea si sonor.. etc( pe naiba daca nu franam eram fix bot in bot, el a continuat depasirea accelerand..in momentul cand eu vedeam ca nu ma mai opresc)
        Cel cu tractorul, nu a mai ramas ptr declaratii.

        Comment


        • #5
          Daca erai trecut de axul drumului esti vinovat, ce fel de ambulanta era? Vezi ca unele ambulante au camere.

          Comment


          • #6
            ambulanta daia mai mare.. nu cred ca avea vreo camera, Da asa zicea si politistul, ai avut ceva viteza nu ai adaptat conditile in curba pe jos nu era perfect uscat.. chesti dastea.. dupa urme de franare, si ca impactul sa produs pe partea ambulantei(la 20cm sa zic peste linia continua) dar daca nu franam intram fix in el si el in mine pe partea mea, iar atunci nu mai eram eu vinovat, probabil eram in ambulanta acum.. iar daca nu era nici ala cu tractorul nici ambulanta pe contrasens, nu aveam treaba sa intru in ala cu ambulanta..

            Oricum soferul ambulantei avea o teama de greseala.. si eu la randul meu aveam.. ca daca intram mai usor in curba sau macar sa fii fost vreun obstacol sa ma faca sa incetinesc, probabil evitam la timp..
            Last edited by aleczs; 24 February 2013, 21:20.

            Comment


            • #7
              eu nu inteleg cum ai lovit ambulanta pe banda ei....ori mergeai tu prea tare, ori ceva nu se leaga.

              Comment


              • #8
                Ai avut noroc c-ai scapat ca printre urechile acului si tu te gandesti la amenda? Aia sa fie problema...gandeste-te ce se intampla la un impact frontal! Invata din greselile astea simple, nu cele tragice! Sanatate!
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

                Comment


                • #9
                  undeva nu spui adevarul sau nu te faci inteles. Ambulanta ai zis ca depasea si ai acrosat-o pe banda ei, deci nu era chiar asa aproape... Ai spus ca ai harjait putin cu bara portiera soferului, daca ai intrat pe celalalt sens si ai lovit portiera cu siguranta intrai destul de tare in ambulanta. Eu unu nu inteleg cum s-a intamplat. impactul a fost in franare pentru toti, adica v-ati oprit toti sau doar tu si ambulanta a trecut si a franat mai incolo pentru ca altfel nu vad cum sa iesi din asta doar cu o zgarietura.
                  Last edited by o8MeLC; 24 February 2013, 21:42.

                  Comment


                  • #10
                    razvanamza, da probabil aveam ceva viteza..(maxim60 doar era curba) dar am trecut pe acolo de sute de ori..

                    darksid3, ai dreptate m-am gandit si la ce mi-ai spus tu, imediat dupa incident

                    o8MeLC, doar eu am franat ca tzaranu.. ala cu ambulanta nu avea ce sa faca ca din fata veneam eu iar in dreapta lui era tractorul care il depasea,de harjait i-am infundato destul de la usa toata partea pana in spate..la mn fa,r bara aripa, putin coltul capotei,chiar cu coltu ala de metal de sub bara am intrat in el sa indoit si ala destul de mult. Decat eu am oprit iar ambulanta a mers mai in fata, nu prea a fost o zgarietura coltu stanga la logan e praf, dar se poate merge fara nici o problema.
                    Last edited by aleczs; 24 February 2013, 22:06.

                    Comment


                    • #11
                      Asta e nasol la masina fara ABS, te duci sanie indiferent in ce directie tragi de volan, si pe ala cu ambulanta l-a mancat in dos sa depaseasca in curba, atata graba prosteasca, offf!!!
                      Last edited by vasile78; 24 February 2013, 22:07.

                      Comment


                      • #12
                        vasile78, asa e ai dreptate, asta a fost cauza parerea mea.

                        Comment


                        • #13
                          Conduceti prudent, si un desen sa va face-ti o idee, Multumesc pentru sfaturi.
                          Attached Files

                          Comment


                          • #14
                            Mda! In primul rand nu avea ce sa caute ambulanta pe contrasens in curba parerea mea, doar daca nu avea sirena pusa si urgenta sa ajunga undeva. Si asa mi se pare straniu pentru ca fiind in afara orasului se pot intampla belele. E normal ca te-ai dus sanie daca zici ca ai franat brusc si nu aveai Abs. E drept ca te scapa de multe ori din rahat un abs pe masina fie el si de Logan. Si trei, sa fii sanatos ca ai scapat teafar si esti ok!!! Totusi tind sa cred ca ala cu anbulanta a fost de vina chiar daca te-ai dus pe contrasens in franare.

                            Comment


                            • #15
                              ce ai declarat la politie si ce a declarat soferul de pe ambulanta?

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google