Zgomot Ciudat De Parca As Ascuti Cutite...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Zgomot Ciudat De Parca As Ascuti Cutite...

    Salut! Revin cu un nou post.Azi am auzit la relanti pe langa torsul normal al motorului si un zgomot de parca as ascuti un cutit, destul de incet, in partea dreapta a masinii, nu stiu exact unde. Cand am oprit si repornit, iar s-a auzit acelasi zgomot constant. Am sa o repornesc maine dimineata sa vad daca dispare, ca am trecut si printr-o balta mai mare, plina cu noroi, si sa o las sa o usuce. Aveti idee ce ar putea fi? Multumesc!

  • #2
    poate e de la alternator
    sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

    Comment


    • #3
      Daca zgomotul dispare cand calci ambreiajul "asa face toate" , daca nu...
      Dacia Logan Laureate 1390 MPI - 2007

      Comment


      • #4
        E posibil, am sa fiu atent cand calc ambreiajul, azi dimineata i-am dat o cheie, dar nu am plecat cu ea de pe loc, si parca nu se mai auzea aproape deloc, sau mai bine zis se auzea normal. Deseara, cand plec la munca, am sa imi dau seama daca mai face... Ms frumos!

        Comment


        • #5
          sall.stii ceva..parca si a mea face...si e noua...are 3500 km..cumparata acum 2 luni...nu am intrebat lumea ce sa fie...dar totusi..de ce face asa?
          Keep It Real! Keep It Simple!
          sigpic

          Comment


          • #6
            Pare-se ca a revenit la normal.E posibil sa fi fost de la balta aia prin care am trecut si sa fi intrat pe undeva noroi care se freca de vreo componenta a masinii. Oricum, facea destul de urat. A mea merge pe 84000 km si nu am nicio problema cu ea. Nu cred ca ai de ce sa iti faci griji.

            Comment


            • #7
              Salut, m-am lamurit, cred...Rolele pe care se invart curelele de distributie si de alternator fac asa. E normal, avand in vedere ca in octombrie anul trecut am schimbat si cureaua de distributie si cea de la alternator si pompa de apa, iar de atunci am mers vreo 6000km? Se mai aude si acum totusi din cand in cand. M-am uitat la calitatea curelelor si sunt ca noi ( fara urme de toceala sau rosaturi ).

              Comment


              • #8
                are legatura cu incalzirea motorului? adica face doar cand se incalzeste motorul? sau nu l-ai mai incalzit de atunci ? E posibil ca al prima cheie sau drum scurt sa nu faca .
                Pain brings out the truth in us all...
                ...how much truth can you stand?

                Comment


                • #9
                  Un prieten s-a uitat si a spus ca s-ar putea sa fie rulmentul de la folia de la alternator.Sper sa am timp maine sa ma duc la un mecanic ca sambata plec din localitate si plec cu masina asa. De abia miercuri mai am timp sa o fac, si merg vreo 300 km in perioada asta. Sa speram ca rezista pana miercuri...Am sa va tin la curent cu ce avea.

                  Am fost la mecanic si nu mai aveau deloc vaselina rulmentii de la rolele de la alternator, mi le-a uns si acum nu se mai aude deloc. Sper doar atat sa fi fost.
                  Last edited by alexxxl; 16 July 2010, 14:20. Reason: Automerged Doublepost

                  Comment


                  • #10
                    Nu a fost doar atat, era cureaua de la alternator dusa, caci dupa vreo 100 km a inceput sa faca din nou. Am fost din nou si pana la urma i-a dat de capat. Am schimbat-o si acum nu mai are nimic. Faza e ca am schimbat-o acum 5-6000km, dar m-am bucurat la una mai ieftina. Acum am pus una originala Renault si sper sa nu mai am probleme.

                    Comment


                    • #11
                      salut, la mine apare un zgomot de cutite cand activez ac-ul. nu cunosc mecanismul, ce parere ave-ti?

                      Comment


                      • #12
                        Se poate sa fii patit cum am patit eu,cand e vremea urata si este praf in aer mai ales in oras se poate sa fii intrat pe la discuri si sa scartaie pe acolo.

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google