Zgomot Planetara?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    cauciucu pe metal sa ,,cloncane,,?? poate ai bieleta anticuplu(de sub cutie) distrusa

    Comment


    • #17
      E zgomotul produs de frecarea cauciucului pe fier.....

      cam asa arata
      Last edited by doru_2; 9 February 2011, 09:55. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • #18
        E zgomotul produs de frecarea cauciucului pe fier.....

        cam asa arata
        Attached Files

        Comment


        • #19
          merge o vaselina acolo dar una care sa nu atace cauciucul.
          Pain brings out the truth in us all...
          ...how much truth can you stand?

          Comment


          • #20
            nu cred ca-i de la ala.
            o/____\o
            (i)
            .........

            Comment


            • #21
              nici eu nu cred ca de acolo ar fi .....ce-ar putea fi in caseta sa nu simti la roata cand ii faci jocul dar sa troncane totusi la denivelari si viteza mica?

              Comment


              • #22
                speriati omul cu cutia cu alea alea singur ti-ai cam dat seama de unde vine.... atentie pt. cei care aveti obiceiul sa urcati borduri .datorita socurilor se suceste arcul pe taler si trebiue repozitionat. si de aici poti sa ai ,, cloncaneala"

                Comment


                • #23
                  Poastand aici fiecare ce pateste sau de ce se loveste in exploatarea masinii vine in ajutorul celorlalti care se pot lovi in timp de defectiunea respectiva
                  Nu,nu-i de la arc,l-am repozitionat si zgomotul e tot acolo. Din ce-am citit pe-aici,cine a avut probleme cu directia s-a plans de trepidatii in volan si zgomot la virajul dreapta. La mine nu trepideaza volanul,se aude un zdranganit metalic, ceva la virajul la stanga,in mers si la viteze relativ mici,40-50km/h. In mers se aude tot la viteza mica un zgomot ca cel de apa intr-o sticla dar nu-i de la apa de la stergator,e plin ochi rezervorul acela. Inclin sa cred ca din lipsa barii de torsiune influenteaza comportamentul trenului fata in viraj si o parte din zgomote provin de la solicitarea ei in acel moment.
                  E curios ce zgrangane in caseta si de ce nu se simte jocul la roti cand tragi de ele.

                  Comment


                  • #24
                    Schimba capetele de bara.Am patit si eu acelasi lucru,dupa schimbare lor dispare tacanitu(troncaneala)Bafta!

                    Comment


                    • #25
                      de ce sa le schimbe daca nu are joc?
                      sigpic

                      Comment


                      • #26
                        la mine a fost bascula Am schimbat-o si trocaneala a disparut

                        Comment


                        • #27
                          Zgomotul vine de la directie,la un simplu joc st-dr pe loc se aude o bataie . Astept solutia celor de la fabrica, dupa mi-au spus la service si voi posta aici solutia si rezultatul

                          Comment


                          • #28
                            Tind si eu spre zgomotul tehnologic produs de diferential. Si eu am acelasi cloncanit care se aude din dreapta-fata de foarte multa vreme. Zilele trecute am schimbat tot ce se poate schimba la suspensia fata, in afara de arcuri si amortizoare: rulmenti, bascule complet echipate, capete de bara, bielete bara stabilizatoare la ambele roti. Indreptat/echilibrat roti, geometrie facuta. Verificat cadru, verificat joc placute de frana, verificat prinderi bara fata. Totul este ok, insa cloncanitul persista.

                            Comment


                            • #29
                              M-au anuntat de a service faptul ca cei de la fabrica cauta o solutie la problema casetei de directie si de la vocea clientului am primit raspuns ca in doua luni aproximativ vor gasi o rezolvare. Astept sa treaca cele doua luni, masina mea e in garantie inca un an si jumatate.

                              Comment


                              • #30
                                Specialistii n-au rezolvat inca misterul casetei de directie...........mi-au schimbat caseta acum doua zile. Tind sa cred ca e o mare magarie la mijloc. Am vaga senzatie ca nu caseta era de vina ci mai degraba tirantul(asa cred ca se numeste). M-au sunat de la vocea clintului dupa ce le-am spus ca ma duc cu masina la RAR si cer expertiza si cu expertiza merg mai departe si mi-au spus sa merg la services sa-mi schimbe caseta.Acolo mi-au facut o alta constatare si mi-au spus sa astept confirmarea fabricii,am stat trei ore sa astept sa de-a ok-ul fabrica.........ciudat. Mi-au schimbat caseta,au pus una JTEKT. In continuare cloncane ca inainte dar nu se mai aude zgomotul care se auzea la virajul stanga in special,o bataie ca de amortizor dus. Astept sa vad cum se prezinta caseta asta si daca doar o singura data face ma duc inapoi cu ea dar cer sa vina specialist de la fabrica sau ma duc eu la fabrica cu masina s-o testeze acolo. Cred ca e o smecherie cu casetele astea,nu vreau sa spun cu pacat dar cred ca le schimba de-aiurea si probabil fac ei ceva cu ele............daca le trimit la fabrica si constata ca sunt defecte................Eu suspectez tirantul pe partea stanga dar nu stiu de ce nu au suspectat si ei la fel,poate nu-mi dau eu seama si stiu ei mai bine.Cert e ca la proba,la viraj stanga in mers,in cerc,troncanea rau ceva in stanga fata.Pe drum drept nu se auzea nimic.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google