Scindari cluburi

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Scindari cluburi

    Rugam ca neintelegerile dintre diversi membri a nu se mai solda cu realizarea unor sectiuni separate, in cadrul aceluiasi oras.
    Nu poate exista decat un singur LC Brasov, LC Piatra-Neamt s.a.m.d.
    Organizatorii sunt rugati sa-si rezolve problemele personale singuri, si nu prin intermediul forumului, acesta este un spatiu virtual in care schimbam pareri si nu un ring.
    Cine nu se poate conforma, poate apela la litera 1 a regulamentului si anume:

    "În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate sau, mai general, orice site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni în nici un fel."

    Aceasta este decizia intregii comunitati LoganCLub, si nu a mea in special.
    Last edited by Cezar; 8 June 2010, 00:33.
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google