[Vand] Machete Din Gama Dacia-Renault
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
salut, datele pentru livrare o sa ti le dau dupa paste, sunt in renovari acum si n-am timp de nimic !
Leave a comment:
-
SUPER OFERTA DE PASTE
Poze mai jos , machete 3 inch la numai 20 ron / buc in afara de politie mcv care costa 15 ron
Logan prestige la scara 1/43 la numai 20 ron
La fiecare colet se mai adauga transportul in jur de 5-8 ron
Numai bine
Attached Files
Leave a comment:
-
salut, la 1/43 mi se pare ca este logan trophy , iti zic maine si cat costa . Poza mai josOriginally posted by fuguletz View Postun megane 3 la scara 1/43 se gaseste ? de preferat in 4 usi ... ca de vopsitorie ma descurc eu ... daca nu o sa ramana cele 2 mici!
Am o rugaminte pentru toti doritorii de machete , comanda minima de 30 ron / colet . MultumescAttached Files
Leave a comment:
-
salut, la 1/43 mi se pare ca este logan trophy , iti zic maine si cat costa . Poza mai josOriginally posted by fuguletz View Postun megane 3 la scara 1/43 se gaseste ? de preferat in 4 usi ... ca de vopsitorie ma descurc eu ... daca nu o sa ramana cele 2 mici!
Am o rugaminte pentru toti doritorii de machete , comanda minima de 30 ron / colet . MultumescAttached Files
Leave a comment:
-
un megane 3 la scara 1/43 se gaseste ? de preferat in 4 usi ... ca de vopsitorie ma descurc eu ... daca nu o sa ramana cele 2 mici!
Leave a comment:
-
mar1u5 ti-am trimis raspuns si daca e ok comanda o sa plece maine
vyp75 ph2 nu am vazut inca
NOU . Duster 1/43 la 100 ronAttached FilesLast edited by 50 RRY; 14 April 2011, 23:48.
Leave a comment:
-
sa fiu mai clar am si cu portocaliu adica in loc de galben este portocaliu dar tot cu negruOriginally posted by fuguletz View Postsa inteleg ca il ai pe asta galben cu negru si unu portocaliu, nu ? o sa-ti las eu adresa pe pm cum fac rost de bani ... doar ca o se le vreau pe amandoua
Leave a comment:

Leave a comment: