If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
fuguletz-pot sa iti aduc cate vrei numai culorile astea sunt ( galben si portocaliu)
mar1u5-sandero de 3 inch sunt numai gri , albastru si rosu la 15 ron , sunt si la scara 1/43 dar costa in jur de 100 ron
retro 590- ph1 e pe gri la 1/43 la 20 ron si la scara de 3 inch e doar verde si rosu .
sa inteleg ca il ai pe asta galben cu negru si unu portocaliu, nu ? o sa-ti las eu adresa pe pm cum fac rost de bani ... doar ca o se le vreau pe amandoua
salut, megane-ul din poza 3 la ce scara e ? o vreau eu ca posed megane 3 (dar mai intai ma intereseaza scara)! Stima!
Fuguletz-megane trophi e la 20 ron si e de 3 inch , mai e si in varianta portocalie
TVstar1-MCV mi se pare ca nu exista visiniu de 3 inch si la scara 1/43 in carcasa cum e logan cup si e in jur de 100 ron
skypee-Duster nu este simplu mai este unu scara 1/43 la 100 ron asta care e in poza e de 3 inch
romeo-alex- logan ph2 nu sunt
Salut Fratello
logan cup si logan simplu la 1/43 iar celelalte 3 inch
mai pot aduce si renault clio sport, logan eco, sandero, la 1/43
dar sunt ceva mai scumpe aproximativ 100 ron
O zi placuta
logan cup 50 ron
Duster 20 ron
Megane RS 20 ron
sandero 15 ron
logan 20 ron
scenic 20 ron
clio 20 ron
logan galben 15 ron
logan mcv rosu 15 ron
logan verde 15 ron
logan breack 15 ron
scenic police 10 ron
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: