Compresor De Aer

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • einstein1984
    replied
    Pai am dat, si in loc sa gasesc compresor pentru aer tehnic, din ala de garaj despre care se vorbea in post, dau de un link cu compresoare de freon pt AC auto.

    Leave a comment:


  • Ampt
    replied
    Dacă eşti curios, accesează link-ul din finalul primului post.

    Leave a comment:


  • einstein1984
    replied
    Aia cu ciclcul generator e tare... Generator de ce? ca de consumat consuma lucru mecanic de la motor. Niste paragrafe nu stricau in text totusi. dar nu vad oferta, ce anume se vinde si la ce bani?

    Leave a comment:


  • madi
    replied
    Tu te uiti ce aberatii ai scris doar ca sa-ti faci reclama la site? Si ca fapt divers , unde dracu e compresorul de care vorbesti tu (ai scris compresor aer nu de aer conditionat) . Din felul in care ai facut reclama la site imi dau seama ce cunostinte tehnice au vanzatorii si ce garantii vom primi in autenticitatea produselor tale.

    Leave a comment:


  • Cristi_Xp
    replied
    Pe viitor, pentru ca informatia sa fie mai corecta, presiunea o masuram in bari nu barili ...

    Leave a comment:


  • Auto Piese
    started a topic Compresor De Aer

    Compresor De Aer

    Compresoarele de aer așa cu arată și denumirea lor sunt niște mașini termice care comprimă aerul (de regulă presiunea atmosferică). Odată ce aerul este comprimat într-un recipient acesta este refulat până la presiunea superioară. Crompresoarele de aer au rolul de a mări presiunea unui gaz închis într-un recipient pentru micșorarea volumului său. Una dintre cele mai cunoscute companii producătoare de compresoare de aer pentru piața industrială este ABAC, cu sediul la Torino (Italia) și care este una dintre pricipalele firme ce produc în esență compresoare cu piston. Alături de ABAC s-au mai înființat și alte firme specializate în producția de compresoare cum sunt BALMA și AGRE. Aceste firme au fost specializate nu numai pentru producția compresoarelor cu piston ci și cea a compresoarelor elicoidale, la care se mai adaugă și compania ALUP. Compresoarele de aer lucrează după un ciclu termodinamic inversat numit și ciclu generator. Acest ciclu generator comprimă gazul utilizat de compresor. Compresoarele de aer sunt dispozitive mecanice prevăzute cu un motor electric cu ardere internă ce permite funcționarea acestora. Cele mai cunoscute compresoare de aer sunt și cele mai mari, fiind utilizate în esență în industria petrolieră a căror presiune sunt de 6-10 bar. Atât în industria petrolieră cât și cea de transport sunt utilizate compresoare de aer care realizează presiuni ce variază între 20 - 100 bar. În cadrul industriei chimice compresoarele realizează o presiune ce variază între 1000 - 1200 bar, aspect care arată faptul că acestea se diferențiază și în funcție de industria pe care le utilizează. Compresoarele de aer sunt clasificate după cum urmează: compresoare volumice, compresoare cu piston, compresoare cu diafragmă, compresoare rotative, compresoare centrifuge, compresoare cu șurub, compresoare cu palete în rotor, compresoare axiale. Presiunea gazului care crește la compresoarele volumice se realizează prin închiderea acestuia într-un anume volum, așa cum arată și denumirea. La compresoarele volumice presiunea ajunge până la aproximativ 1000 de bar având un debit mai mic de 500 m cubi/min. Compresoarele cu piston sunt de regulă recomandate pentru presiuni mari și debite mici. Compresoarele cu piston a căror presiune este mică au de obicei unul sau mai mulți cilindrii dispuși în ordine verticală sau sub forma literei "V" fiind diferite în acest sens de compresoarele industriale a căror cilindri sunt dispuși în ordine orizontală.

    Info: autopieseonline24.ro
    Last edited by Cristi_Xp; 28 January 2015, 15:08.
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google