Dezmembrez Masina...vand Axa,admisie,evacuare,sistem Franare Fata Van Etc...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu.S-au vandut urmatoarele:
-capota fata bad boy look
-admisia Pipercross
-fisele Magnecor
-wofferul
-statia
-condensatorul
-stopuri Street Storm
-suport ceasuri suplimentare custom si alte chestii pe care nu mi le aduc aminte majoritatea pieselor care aduc performanta sunt si vor ramane pe masina.Multumesc de intelegere celor carora le promisesem unele piese.
Leave a comment:
-
Se poate inchide/sterge.Multumesc LoganClub."Povestea" merge mai departe.
Leave a comment:
-
7Uppp!!!!!!!!
FRANE:
-Etrieri VAN 150 ron
-Placute Ferodo Premier 100ron
-Discuri frana Zimmermann 259mm ventilate/perforate 500ron
-Pachet etrieri + placute + discuri 650ron toate au fost noi montate in acelasi timp si au cam 1000km.(rezervate)
MOTOR:
-Axa came CAT CAMS 263gr 1000ron
EVACUARE:
-Galerie evacuare (serpisori) inox 4-2-1 600ron
-Traseu evacuare inox diametru 50mm cu intermediara Borla ProXs si 2 finale Borla ProXs 1000ron
-Pachet 1400ron sau la schimb cu evacuarea stock + 1200ron diferenta
Se mai adauga : - 2 Scaune Sparco R100 negru/albastru cu reglaj al spatarului 1500ron (se dau cu tot cu sine pentru Logan)
-2 Centuri Sparco omologate cu prindere in 3puncte 300ron
Leave a comment:
-
Momentan nu.Nu cred ca o mai vand fiindca am facut rost de axa stock si imi e mai usor sa schimb axele intre ele decat sa dau chiulasa jos etc etc.In plus nu cred ca o sa imi dea cineva chiulasa stock + 400lei dif pe chiulasa mea care in afara de axa si chiulasa in sine totul e nou si facut ca la carte.
Leave a comment:
-
Am zis IN CAZUL IN CARE SE RAZGANDESC :P.Originally posted by DeLuXe View PostNU S-AU RAZGANDIT, te astept domnu sa apari in peisaj
Sa mai actualizam lista putin...
7Uppp!!!!!!!!
FRANE:
-Etrieri VAN 150 ron
-Placute Ferodo Premier 100ron
-Discuri frana Zimmermann 259mm ventilate/perforate 500ron
-Pachet etrieri + placute + discuri 650ron toate au fost noi montate in acelasi timp si au cam 1000km.(rezervate)
MOTOR:
-Axa came CAT CAMS 263gr 1000ron
EVACUARE:
-Galerie evacuare (serpisori) inox 4-2-1 600ron
-Traseu evacuare inox diametru 50mm cu intermediara Borla ProXs si 2 finale Borla ProXs 1000ron
-Pachet 1400ron sau la schimb cu evacuarea stock + 1200ron diferenta
P.S Pentru viitorii cumparatori NU MAI TRIMIT ABSOLUT NIMIC PRIN POSTA! Am trimis cuiva un set de stopuri puse in pungi cu pernute de aer + cutia de la stopurile StreetStorm,nu stiu ce si cum au facut idiotii de la posta dar cand respectivul coleg de forum a "ridicat" si desfacut coletul unu din stopuri era spart.Last edited by Alex_MIU; 17 November 2011, 03:11.
Leave a comment:

Leave a comment: