Vand modul apasare automata buton start/stop

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vand modul apasare automata buton start/stop

    Acest modul apasa automat butonul de start/stop dupa 20 de secunde de la pornirea motorului, testat pe modelele Dacia Logan 2 si Sandero 2. Cu mici adaptari functioneaza si pe alte marci.
    Instalarea dureaza 5 minute, nu se taie fire, nu se resofteaza, nu se anuleaza start/stopul, nu comunica cu uch, ci doar "apasa" la pornire butonul de start/stop.
    Alimentarea se face dintr-o mufa 12V de bricheta, in special cea din spatele franei de mana. Cand se pune contactul, mufa primeste tensiune si practic atunci se alimenteaza si modulul. Incepand din acel moment, incepe sa cronometreze, si dupa 20 de secunde "actioneaza" butonul . Dupa acest moment, se poate reactiva oricand manual din buton functia de start/stop.
    Pentru instalare, se demonteaza singurul surub care fixeaza consola centrala, se deconecteaza mufa butonului de start stop, se introduce in prima mufa a modulului, iar cea de-a doua mufa a modulului se introduce in butonul de start stop. Singura observatie e ca mufei originale din buton trebuie sa i se decupeze marginile de plastic pentru a se potrivi in noua mufa. Dupa aceasta operatiune, se poate reveni oricand la varianta initiala, acele ghidaje decupate neavand nici o influenta.
    Mai multe poze sunt pe olx.

    Pret 150 RON.
    Pentru orice nelamurire va rog sa ma contactati.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google