Vand Butoane Cu Impuls

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 555SSS
    replied
    Bogdane poate imi raspunzi si mie, vad ca nu prea vrei, ti-am zis ca sunt foarte interesat de butoanele alea, nu m-a contactat nimeni, mai zi ceva!

Leave a comment:

• bogdan1709
    replied
    Care e treaba aici? Parca era threadul meu...sunteti complet offtopic, rog un moderator sa ia atitudine

Leave a comment:

• MariusDorin
    replied
    Nu pot fi actionate de alarme sa inchida geamurile, tot trebuie un modul pentru geamuri. Cu o singura apasare inchid sau deschid geamul. Te scuteste de stat cu mana pe buton. Cautati mai bine ca o sa gasiti si mai ieftine ca ale initiatorului acestui topic.

Leave a comment:

• D-FENS
    replied
    Dar si alarma trebuie sa aiba optiunea pt modul.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Eu cred ca s-a saturat lumea sa stea cu mana intinsa!

PS: Pentru ridicarea automata a geamurilor la armarea alarmei, trebuie modul special, nu prea vad cum sa mearga doar datorita botoanelor cu implus!

Leave a comment:

• urobert25
    replied
    )

nu stiu sigur, dar cred ca se pot lega la alarme pentru a ridica automat geamul la armare.
    iar celelalte simple nu merg legate...Alta legatura nu vad, de ce se agita toata lumea...

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Stiu ce fac butoanele astea dar parca e prea mare febra dupa "impulsionate"

Leave a comment:

• urobert25
    replied
    Printr-o apasare scurta se inchide/dechide tot geamul, nu mai trebuie sa tii apasat.

Asta este diferenta.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Eu tot nu inteleg care e smecheria cu botoanilii astea?????Sunt mai rezistente sau ce?

Leave a comment:

• bogdan1709
    replied
    @avionulnegru: treaba e ca eu plec in concediu 2 sptamani. Lasa-mi adresa si o sa ti le trimita prietenul meu cu plata prin ramburs.

Leave a comment:

• cristivsb
    replied
    Bah frate, astea se cauta mai rau decat painea calda. Cand aduci eu vreau 2 butoane. Neaparat.

Leave a comment:

• 555SSS
    replied
    Bogdane imi raspunzi si mie la PM??...Vreau neaparat butoanele alea

Leave a comment:

• bogdan1709
    replied
    Dupa cum am zis si mai sus nu le aduc eu, un prieten face rost. Daca o sa mai aduca o sa-i spun sa mai rezerve si pt loganclub cateva bucati

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    O bagamiias..Hazna in ele treburi ma da lasati si la altii.. Repide va haladiti... Nu mai poti face rost de nici o bucata? :| Ca mi-ar trebui si mie 2.. Bucati..

Leave a comment:

• bogdan1709
    replied
    Da-mi pm cu adresa. Se poate inchide, avionulnegru le-a acontat pe ultimele.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google