Vand Butoane Cu Impuls
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bogdane poate imi raspunzi si mie, vad ca nu prea vrei, ti-am zis ca sunt foarte interesat de butoanele alea, nu m-a contactat nimeni, mai zi ceva!
-
Care e treaba aici? Parca era threadul meu...sunteti complet offtopic, rog un moderator sa ia atitudine
Leave a comment:
-
Nu pot fi actionate de alarme sa inchida geamurile, tot trebuie un modul pentru geamuri. Cu o singura apasare inchid sau deschid geamul. Te scuteste de stat cu mana pe buton. Cautati mai bine ca o sa gasiti si mai ieftine ca ale initiatorului acestui topic.
Leave a comment:
-
Eu cred ca s-a saturat lumea sa stea cu mana intinsa!
PS: Pentru ridicarea automata a geamurilor la armarea alarmei, trebuie modul special, nu prea vad cum sa mearga doar datorita botoanelor cu implus!
Leave a comment:
-
)
nu stiu sigur, dar cred ca se pot lega la alarme pentru a ridica automat geamul la armare.
iar celelalte simple nu merg legate...Alta legatura nu vad, de ce se agita toata lumea...
Leave a comment:
-
Stiu ce fac butoanele astea dar parca e prea mare febra dupa "impulsionate"
Leave a comment:
-
Printr-o apasare scurta se inchide/dechide tot geamul, nu mai trebuie sa tii apasat.
Asta este diferenta.
Leave a comment:
-
Eu tot nu inteleg care e smecheria cu botoanilii astea?????Sunt mai rezistente sau ce?
Leave a comment:
-
@avionulnegru: treaba e ca eu plec in concediu 2 sptamani. Lasa-mi adresa si o sa ti le trimita prietenul meu cu plata prin ramburs.
Leave a comment:
-
Bah frate, astea se cauta mai rau decat painea calda. Cand aduci eu vreau 2 butoane. Neaparat.
Leave a comment:
-
Dupa cum am zis si mai sus nu le aduc eu, un prieten face rost. Daca o sa mai aduca o sa-i spun sa mai rezerve si pt loganclub cateva bucati
Leave a comment:
-
O bagamiias..Hazna in ele treburi ma da lasati si la altii.. Repide va haladiti... Nu mai poti face rost de nici o bucata? :| Ca mi-ar trebui si mie 2.. Bucati..
Leave a comment:
-
Da-mi pm cu adresa. Se poate inchide, avionulnegru le-a acontat pe ultimele.
Leave a comment:

Leave a comment: