Testul '' Elanului '' La Duster
Collapse
X
-
mda. cand a aparut loganu' la fel: "se rastoarna in curbe, daca sunt persoane, daca sunt bagaje in masina" si tot asa. Cati dupa forum ati avut astfel de probleme. Bineinteles ca asa incearca toti sa aduca o reputatie negativa masinilor low cost. In plus ei vor ca la 150 km/h sa traga brusc de volan si masina sa vireze fara sa se clatine? (nicio sansa)
Comment
-
Poate aia de la Capital vor si ei un contract de publicitate, ceva...
Comment
-
Rahat si iubire!
Asa ceva nu ar trebui sa fie posibil..
Daca ar putea ne-ar manca de vii si sa consumam numai ce ne dau ei!
Hai..ca-i cusuta cu ata alba!!!
Comment
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostPoti pune un filmulet cu Hilux-ul?...ca multi ii manaca de partea dorsala pe cei de la Dacia...vorba lui andr3wIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
ala e filmul cu hiluxul.tot acolo pe tub cautati duster vs yeti.cehii au facut si ei un test comparativ .urmariti filmul si o sa vedeti un duster la testul "pisatul boului"..pardon elanului,in care dusterul avea esp-ul cuplat.la minutul 3.00 incepe testul elanului.Last edited by margelatu; 7 August 2010, 07:15.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
mie mi se pare ca viteza de intrare in jaloane la duster este mai mare ca la celelalte ( hilux si mitsu )
eu am mers cu hilux. in conditii de viraje luate brusc stanga dreapta sta jalnic si penibil. in conditii de viraje luate tare dar fara sa bruschez masina sta binisor.
oricum va spun cu siguranta ca sta de 1 000 000 de ori mai prost ca duster.
Comment
-
ma da olandezii astia de cand sunt experti la masini ca nu prea fac nimica.
de plictiseala critica?
sa faca ei ceva mai bun si dupa aia discutamIntalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment