Cine-i Vinovat?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • skd_ozenel
  replied
  sunt sigur ca eu am impresia ca in bucuresti sunt foarte multe intersectii asa
  si sa vezi cum e cand mai e si un tramvai pe margine - intersectia 13 sept/trafic greu sau rahova/trafic greu...treci de masini si crezi ca ai scapat, dar nu, apare 8ul si te blocheaza pe B1, cu masina de-a latul si injuraturi si clanxoane si ...bag...
  aceleasi scheme de doi lei, trebuie sa te bagi sa impingi sa te faci ca melcul la fata pana lasi dare cu ochii pe parbriz... mi-e asa de scarba de ele ca daca am de facut stanga pe acolo prefer sa ocolesc si sa intru pe strada prin alta intersectie.

  Leave a comment:


 • Cromatic
  replied
  Cel din Seat s-a gandit probabil ca n-are cum sa vina masina din dreapta atata timp cat semaforul era verde pe inainte si stanga. Oricum, in asemenea intersectii aglomerate e cam impropriu sa pui verde pentru inainte si la stanga fiindca cei care fac stanga trebuie sa dea prioritate de dreapta celor de pe contrasens care merg inainte si pana ajung ei sa faca stanga se schimba culoarea semaforului si nu mai apuca in veci sa faca virajul (asta legal) si uite-asa se forteaza trecerea asa cum fac taximetristii din film.

  Leave a comment:


 • prometheus
  replied
  Cel cu Seat ar trebui sa stie ca in intersectii nu e bine sa te grabesti , mai ales cand esti in Bucuresti si e si umed pe jos.

  Leave a comment:


 • Cromatic
  replied
  Din ce se vede in film cel cu Skoda ste un prim vinovat 100% - nu ai voie sa virezi stanga de pe banda 1. Taxiurile au fortat trecerea iar pentru seat trebuie stiut cum sunt marcajele in zona...

  Leave a comment:


 • karlos12
  replied
  http://www.trafictube.ro/bucuresti-6/
  Care cunoste zona si ghidajele de pe benzi.Avea voie Seatul sa mearga inainte de pe banda 1 ocolind in mod dezastruos taxiurile?
  Culpa comuna?

  Leave a comment:


 • margelatu
  replied
  in general pietonii nu se vindeca de boala traversatului pe unde au chef el.un singur caz stiu al unui mos peste care a dat un Tico,acum 16 ani si de atunci mosul ala traverseaza doar pe trecere.pe cuvant,ca doar doar pe trecere.aici amandoi au gresit ,dar cel mai mult pietoanta.asta calca nu ..te.
  Last edited by margelatu; 24 April 2013, 16:52.

  Leave a comment:


 • mr.K
  replied
  Cel mai bun lucru e ca n-a murit niciunul. Si pe viitor, cred ca nici pietonul nu mai traverseaza aiurea, nici scuteristul nu mai circula ca in curte la ma-sa.

  Leave a comment:


 • bogdan_1984
  replied
  langa linia de tramvai inainte de intersectie este linie continua. dupa intersectie si refugiu nu mai este linie continua. eu zic ca scuteristul a incalcat linia continua care nu exista iar pietonul, in orice varianta e vinovat.

  Leave a comment:


 • IancuMIC
  replied
  Originally posted by adaniel69 View Post
  ce treaba are scuteristul de vreme ce pietonul a traversat prin loc nepermis?
  eu sunt de parere ca pietonul e vinovat!
  Dacă cineva doar ne expunea situatia, sigur pietonul nu are ce căuta in acel loc, dar faptul ca ni s-a prezentat un film pe baza căruia ne exprimăm părerile, lucrurile stau un pic altfel; scuteristul pare ca se afla pe islaz.
  Senzatia mea e ca el s-a hotarât în ultimul moment sa vireze la stanga, altfel nu stiu ce cauta pe banda 1.

  Leave a comment:


 • mr.K
  replied
  Daca e sa gasim un singur vinovat, e pietonul.
  Dar cum s-a inventat notiunea de culpa comuna, ambii sunt vinovati.
  Gandeste-te ca putea fi un stalp ceva, in locul pietonului. Scuteristul si-ar fi meritat-o din plin.

  Leave a comment:


 • adaniel69
  replied
  ce treaba are scuteristul de vreme ce pietonul a traversat prin loc nepermis?
  eu sunt de parere ca pietonul e vinovat!

  Leave a comment:


 • mr.K
  replied
  Ambii sunt vinovati.
  Scuterila sa puna merci ca nu stationa un TIR pe locul unde era pietonul.
  Chiar de vezi un pieton pe strada, unde n-ar avea voie sa fie, legea nu-ti da dreptul sa-l calci.

  Leave a comment:


 • IancuMIC
  replied
  Raman la parerea ca daca era pe banda 2, asa cum e si normal sa fii incadrat pentru un asemenea viraj, se putea evita impactul.

  Leave a comment:


 • ionescu liviu
  replied
  Scuterilă a dat şi semnal, mai uitaţi-vă odată.

  Leave a comment:


 • mocanuba
  replied
  Da scuteristul a taiat-o ca prin porumb dar politia nu prea are cum dovedi, martori nu prea ai de unde sa iei, filmarea de pe trafictube nu poate fi folosita ca si proba, asa ca dragul nostru scuterist o sa se aleaga in cel mai fericit caz cu o amenda, in cel mai rau caz dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Pacat ca idioata din filmare nu ia nici un fel de amenda. Si din cate vad eu in filmare scuteristul avea destul loc sa vireze stanga pe langa furgon, furgonul a pus frana si ia ramas destul loc. colac peste pupaza la 50-100m in spate era si o trecere de pietonti. Daca te uiti la filmulet ai sa vezi ca, ceva mai in fata mai e un idiot care de dragul burtii traverseaza pe unde-l taie capul. Si scuteristul e vinovat, fara discutie asta, dar ar trebui sasi ia si idioata amenda pentru ca traverseaza ca prin porumb si sa o mai si oblige sa mearga la cursuri de consiliere psihologica.

  Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google