Revizii LOGAN GPL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vallio
    replied
    pai chestia e ca abea am 5000 de km) si un an si cateva luni:P si daia am intrebat

Leave a comment:

• spulbercris
    replied
    Da, reviziile la GPL se fac conform cartii de service, doar la nr de km parcursi, nu si la perioada. Referitor la a doua intrebare, eu cred ca filtrele rezista sigur doi ani, poate si mai mult, dar eu unul nu vreau sa-mi pierd garantia. Bafta!

Leave a comment:

• vallio
    replied
    reviziile la gpl se fac doar la kilometri? ptr ca eu cand am fost la revizie asa mi au spus cei de acolo si adevarul e ca si in carte parca scrie... dar daca faci 20mii in 2 ani... oare filtrele alea au fost facute sa reziste 2 ani?

Leave a comment:

• spulbercris
    replied
    Salutare, a facut careva revizia la gpl la Bz (General Autocom) sau Bucuresti (Auto Cobalcescu)? Si apropos, filtrele sunt originale Landi Renzo?

Leave a comment:

• givali
    replied
    Am uitat sa va dau si ceva preturi ....
    1. Filtru gpl faza lichida : 25 lei ;
    2. Filtru gpl faza gazoasa : 137 lei ;
    3. Manopera IATSA Campulung : 75 lei ;
    4. Coliere - 2 buc. - puse de IATSA : 5 lei.
    Cele doua filtre au fost ale mele , cumparate din Mioveni ( nu dau numele magazinului pentru a nu -i face reclama gratis ....) .
    Data urmatoare voi inlocui singur filtrele , se face foarte usor . Am fost la IATSA crezand ca vor vace revizia de 30.000 km conform carnetului de revizii pentru gpl . Aiurea .... n-au schimbat decat filtrele, soft gpl pentru anulare erori din calculatorul de gpl nu au, verificare noxe nu au facut .....
    Se pare ca au prea multi clienti ..... ( erau doar 4 masini in tot service-ul ) .
    Last edited by givali; 13 August 2009, 07:27.

Leave a comment:

• irinell24
    replied
    eu le-am shimbat la prima revizie pe la 8500 de km si ma gandeam ca urmatoarele sa le schimb pe la 25000 dar vad ca tu le-ai schimbat dupa 27000 si ma intreb daca are rost sa le shimb acum. primele de le-am schimbat aveau acel praf pe care le fac ele. ma mai gandesc pana atunci.

Leave a comment:

• givali
    replied
    Azi am schimbat si eu filtrele de gpl ( am 27.128 km cu filtrele de fabrica ) , nu era nevoie sa le schimb , dar am zis ca macar la 30.000 km sa fac acest lucru . Atasat vedeti imagini cu filtrele inlocuite si gradul lor de murdarire ( nesemnificativ ).
    Attached Files

Leave a comment:

• garib1973
    replied
    Felicitari...!!! La cat mai multi Km!
    si ca tot veni vorba de revizie, azi m-am uitat sub capota si nu mai pierdusem din antigel. sper sa fie ok de acum in colo.
    Last edited by garib1973; 25 July 2009, 13:56.

Leave a comment:

• Adrian15
    replied
    Din cauza lui "garib1973" am facut o economie de aproximativ 3 milioane ! :p In bucuresti (meridian sud) imi cereau 500 ron doar revizia normala si inca 300-400 pentru filtrele de gaz , asa ca am fost si eu la daperom in pitesti si am dat 520 ron cu totul (+40 ron gazul ) !
    Last edited by Adrian15; 24 July 2009, 12:46.

Leave a comment:

• 78 PSU
    replied
    m-am laudat degeaba...
    remaparea o mai aman
    am sa anunt cand a s-o fac

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google