Alarma a fost conectata la Can 1 Diag/multimedia langa mufa neagra 40 pin BCM - Pin 23 si 24
Can H 2.6v / Can L 2.3 masurat cu alarma scoasa, la mufa din partea cu alarma. 12vBatt, Ignition, Gnd totul ok.
Totul a fost masurat de mai multe ori ca sa fiu sigur ca toate firele de la instalatia alarmei au fost conectate corespunzător.
Can H 2.6v / Can L 2.3 masurat cu alarma scoasa, la mufa din partea cu alarma. 12vBatt, Ignition, Gnd totul ok.
Totul a fost masurat de mai multe ori ca sa fiu sigur ca toate firele de la instalatia alarmei au fost conectate corespunzător.
Din pacate eu am incercat și aceasta varianta, la mine pe pin 3 si 4 este v-can bus (high speed) si cand am incercat sa operez alarma(inchis/deschis) aveam tot felul de dtc-uri si computerul abs pierdea conexiunea cu can bus. Am deconectat firele pentru ca nu doresc surprize mai ales in timpul mersului…
la fel, am masurat voltajul si totul era ok cand alarma nu era conectata, deci can H si can l au fost conectate corect si pe pin 3 & 4.
la fel, am masurat voltajul si totul era ok cand alarma nu era conectata, deci can H si can l au fost conectate corect si pe pin 3 & 4.
Iti atasez doar ca exemplu cateva capturi (in care am facut si sublinieri), nu am mai pierdut timp sa le selectez exact pentru masina ta dupa VIN dar pentru orice model X52 chiar daca unii pini pot sa difere functie de nivelul de echipare in mufa neagra 40 pini pinii 23 (133C - CAN L) si 24 (133B - CAN H) sunt pentru priza de diagnosticare (225) iar pinii 3 (137G - CAN L) si 4 (137H - CAN H) pentru calculatorul ABS /ESP (1094), sper sa intelegi asta si apoi desigur ca alarma trebuie configurata in mod corespunzator, iar punctele 1-4 din postul 7 raman valabile.

)
Leave a comment: