Problema Sistem Audio Logan 2

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Acces are pregătire radio (adică antenă, mufe) dar nu și fire până în uși, se opresc la stâlpii față, trebuie intervenție pe fire sau kitul de conectare difuzoare de la dacia (parcă 50euro)
  Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

  Comment


  • #62
   Originally posted by ajax26 View Post
   Poate dacă se dovedește ca defectul este cauzat de modificarea ta.....
   Dacă schimbi playerul...nu tai fire, ce garanție sa pierzi....hai sa fim seriosi
   Esti calificat sa schimbi playerul ala? ....hai sa fim seriosi
   S-a mai discutat problema garanției; daca se intampla ceva se vor lega de absolut orice aspect pentru a scoate reparatia in afara garantiei. Evident, fiecare e liber sa facă ce vrea cu masina lui
   My Ride sigpic

   Comment


   • #63
    A facut cineva masuratori pe firele de iesire audio si stie care e + si care -? Vreau sa montez un adaptor HI-LOW. Eu cred ca verde e + si maro - dar totusi as vrea o parere testata

    Comment


    • #64
     Eu am o problema cu comenzile audio de langa volan, mai exact cu cele doua clapete. S-au slabit din cauza uzurii si drept cauza am uneori momente cand volumul scade singur fara sa apas nimic. Am incercat sa strang cele doua suruburi micute din spate dar tot nimic. Ma gandesc sa ma duc la reprezentanta daca nu reusesc sa ii dau de cap.
     Ma refer la acestea:

     Comment


     • #65
      Nu cred ca poti sa repari in vreun fel, solutia ramane sa mergi la dacia, si daca este inca in garantie sa schimbe piesa cu totul

      Comment


      • #66
       aveti idee cum fac playerul sa imi citesca foldere de pe usb pe logan 2? Pe variata cu touch screen stiu sigur si cum exact ca pot selecta folderele dar pe ce am eu nu reusesc. ma poate ajuta careva?

       Comment


       • #67
        Salut, astazi am descoperit ca nu se mai aud difuzoarele dreapta fata si spate la un Sandero 2, mentionez ca fadder.ul si balansul sunt cum trebuie sa fie. A mai patit cineva problema asta?

        Comment


        • #68
         Probleme casetofon Kenwood-KMM-BT203

         Buna,
         A functionat bine pina acum (ilam de cca. 6 luni), montat pe Logan benzina din 2008.
         De astazi se aude numai difuzorul din dreapta fata.
         Setarile audio din casetofon sunt bune.
         Cum se poate verifica daca casetofonul nu este defect?
         Multumesc.

         Comment


         • #69
          Buna,

          Nu stiu daca s-a mai scris aici, dar am o problemă la conectarea prin bluetooth a noului meu telefon SAMSUNG GALAXY A20e. Nu vede radioul (MY RADIO) când activez funcțiile pe telefon și radio mașinii. Menționez că înainte de acesta am avut un SAMSUNG GALAXY J3 pe care îl vede, și funcționează foarte bine. Cele două telefoane se văd între ele, iar A20e comunică foarte bine cu alte dispozitive prin . bluetooth. M-am uitat la versiunea de bluetooth pe care o au cele două telefoane. J3 e versiunea 4.1, iar la A20e e versiunea 5.0. Nu am găsit nicăieri ce versiune de bluetooth are radioul cu CD al loganului 1.0 SL PLUS. E cel original cu care a venit din fabrică....Oare versiunea de bluetooth al radioului nu e compatibilă cu versiunea bluetooth al telefonului A20?
          Multumesc

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google