Facelift Logan 2 /2016
Collapse
X
-
@tipicarul, te obisnuiesti cu ideea, au incercat altii cu pasla suplimentara si tot s-a rupt. Oricum la 14400 euro, mai trebuie sa bagi ceva bani in imbunatatiri.
Leave a comment:
-
Nu exista! Romanul este inventiv... chit ca ii dublez podeaua, dar cu gauri in polistiren eu nu merg! Daca-i bal, bal sa fie!
Leave a comment:
-
Cred ca-i putem spune autovehicul.Am inteles ideea ta: Dacia nu este considerata masina!?
Niciuna.Intrebam despre solutia de evitare a spargerii polistirenului!
Franezi si accelerezi cu grija. Vezi ca se rupe in zona pedalelor.
Leave a comment:
-
Am inteles ideea ta: Dacia nu este considerata masina!?
De udat nu ud mocheta... sunt maniac cu chestia asta!
Intrebam despre solutia de evitare a spargerii polistirenului!
Leave a comment:
-
Ti-ai luat Dacia noua, nu masina noua.
Sa ai presuri de cauciuc intacte, sa ai grija mai ales iarna sa nu se ude mocheta, iar cand ai ocazia, sa dai l ao parte mocheta, polistirenul si tot ce mai e pe acolo pentru a aerisi/usca.Si care ar fi solutia?
Leave a comment:
-
Si care ar fi solutia? Sa punem o placa de lemn/plastic intre polistiren si mocheta? La portbagaj sigur va trebui sa construiesc o placa mai rezistenta pe care sa o pun intre roata de rezerva si mocheta.Originally posted by aris86 View PostNu se scurge zăpadă, însă în scurt timp o sa se spargă polistirenul de la șofer și o sa se facă o gropita unde ții piciorul drept.
Mi-am luat masina noua la care trebuie sa aduc eu imbunatatiri/completari.
Last edited by tipicarul; 26 April 2017, 12:40.
Leave a comment:
-
Nu se scurge zăpadă, însă în scurt timp o sa se spargă polistirenul de la șofer și o sa se facă o gropita unde ții piciorul drept.
Leave a comment:

Leave a comment: