Easy-R6 A.k.a. TS4

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Multumim pentru update si felicitari pentru rezolvarea acelei probleme, dar pentru cele descrise in #252 cred (doar o parere atata tot) ca pe langa "recalibrari" trebuie facuta o diagnoza corecta si destul de probabil reinitialuzare\resetare.
  Sa auzim numai de bine!

  Comment


  • Problema descrisă e imposibilă la o mașină întreagă, oglindă originală neatinsă (la taxi se dă jos pentru colantare). Dacă nu te descurci la partea a2a dă un semn.
   Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

   Comment


   • bomba daca doresti poti apela cu incredere la colegul ​t0rquemada (recomand) are experienta si stie ce face, iar problemele din transmisia TS4 (chiar si injectie) nu sunt chiar asa simplu si usor de rezolvat.​​​​​

    Comment


    • Si ca sa nu se mai inteleaga\interpreteze (iar) gresit: desigur ca unele lucruri se pot face destul de simplu si usor "in regie proprie", dar altele implica mai mult timp\efort plus uneltele\cunostintele necesare, tinand cont de problemele descrise de coleg plus faptul ca se afla la inceput cu lucrul in programele de diagnoza si chiar cu dispozitive\programe (chiar daca poate sa primeasca ajutor pe forum atat public cat si in privat) sugestia mea ar fi sa apleze la cineva care stie ce si cum si are si cu ce, eu asa as face in situatia data insa desigur ca fiecare procedeaza asa cum doreste.
     Toate cele bune!

     Comment


     • Originally posted by bomba View Post
      Am nevoie de ajutor pentru a rezolva o problema aparuta la masinina pe partea de diagnostic / electrica. Va rog cine stie si vrea sa recomande in zona Bucuresti o persoana priceputa serioasa pentru a ma scoate din impas. Un atu ar fi, ca acela, sa fie cineva care sa stie si minunea de easy r. Daca nu in particular si un service serios nu ar fi de exclus desi cine o face din pasiune e mult mai priceput si va avea rezultate mult mai bune.
      vorbește in privat cu domnul t0rquemada sa te ajute.
      Cu prostul nescolarizat / Te lupti putin si ai scapat. / Dar duci o lupta colosala, / Cu prostul care are scoala!

      Comment


      • din cele citite de-a lungul vremii Gil26 nu avusese deloc probleme cu TS4, din contra,omul le-a laudat,ca sunt fiabile.
       Cu prostul nescolarizat / Te lupti putin si ai scapat. / Dar duci o lupta colosala, / Cu prostul care are scoala!

       Comment


       • Nu le-am laudat si nu am scris ca sunt fiabile, dar nici nu am avut, nu am si la cum finctioneaza nu cred ca voi avea probleme (iar daca apar uzuri sau altele stiu ce trebuie facut). Recent a mai postat un coleg care a ajuns la 170k km fara vreo problema la TS4 dar desigur ca asta depinde de la caz la (ne)caz iar pe langa principiul si modul de implementare conteaza cred si modul de utilizare al masinii (chiar daca unii colegi nu sunt de acord cu asta).

        Comment


        • daca mergi normal cu masina si nu abuzezi de ea, nu dai kikdown si nu mergi top speed viteza maxima pe autostrada, nu ar trebui sa apara probleme la cutia de viteze ,pentru userul bomba m-am referit.
         Cu prostul nescolarizat / Te lupti putin si ai scapat. / Dar duci o lupta colosala, / Cu prostul care are scoala!

         Comment


         • In postul #261 nu la userul bomba s-a facut referire, iar in mai bine de 4 ani am facut foarte multe kick-down, cam 60-70% din km parcursi au fost pe autostrazi de cele mai multe ori la viteze constante de 140 chiar 150 km\h, nu cred ca despre asta este vorba.

          Comment


          • Contactul imperfect s-a datorat unei reparatii facuta in service autorizat adica inlocuire lampa semnal si schimbare si vopsire carcasa oglinda. Ca sa mai adaug inca ceva meseriasul care a inlocuit lampa nu a fost in stare sa infiga soclul becului cum e normal in lampa. De aceea fug ca de dracu de service "de marca" prin faptul ca nu sunt seriosi indiferent de marca masina.

           Cutia aceasta e o varianta ieftina de a oferi un autoturism ieftin cu transmisie automata si trebuie sa iti asumi acest fapt. Problema consta in fiabilitate de aceea nici nu mai exista in oferta producatorului aceasta cutie de viteze. Se poate sa ajungi victima unui experiment nereusit al producatorului si fiind un nr redus de masini produse cu putini clienti nereprezentati ramai cu pocinogul.

           Aceasta masina nu am cumparat-o ca o doream expres avea doar 500 km, trei ani garantie, e full, idem cu cea din prospect, inclusiv culoare si in loc de 14k eur am dat doar 10k astfel s-a rezolvat mobilitatea rezolvat muierii. CASCO parfum cu doar 300 eur va dati seama de ce e super onorabila. Si de ce a fost asa de ieftina ? Avea autocolantul cu testaza minunea si romanu iubeste loganu, dusterul ca sandilau e pentru alte tari....unde se cauta masini ieftine si practice. Pana la urma are si o tenta de vino incoace atunci cand o vezi spalata, a fost o atractie reciproca.Nu-mi pare rau de alegere doar ca ma deranjaza treaba asta cu cutia. Restul sunt nimicuri si cu alte marci mult mai breze am avut destule "satistactii" pe bani grei.


           Comment

           Working...
           X
           Anulare DPF
           Politica de Securitate Google