Originally posted by Costi-bc
View Post
Pret Benzina In Europa
Collapse
X
-
Eu am fost acum vreo 3-4 sapt si am vazut benzinarii cu 16-17 lei moldovenesti
Ma rog, poate am vazut eu aiurea
Leave a comment:
-
De cand nu ai mai alimentat in moldova?
este 18,50 lei md. benzina de 95 la lukoil ,5,5 ron
Leave a comment:
-
In italia difera preturile. Intre o benzinarie si alta de la aceeasi firma, agip de exemplu situate la 1km una de alta poate fii diferenta si de 10 centi. La ultimul peco de langa slovenia benzina era 2 euro, in timp ce in rest era 1,7. Difera mult preturile de la una la alta. Sunt aplicatii android care arata prturile la fiecare benzinarie pe harta.
Leave a comment:
-
In italia e 1,6 motorina si 1,7 benzina. Gpl intre 0,70 si 0,80. Pe autostrada de obicei sunt mai scumpi combustibilii.
Leave a comment:
-
unde? eu am pus benzina de la un omv aproape de Viena cu 1.599 E/l saptamana trecuta. am si bonul drept dovada.
in Germania la Aral era 1.55 E/l .
Leave a comment:
-
Motorina in Romania este mult mai scumpa decat in alte tari pentru ca in Romania sunt cele mai multe masini diesel.
Leave a comment:
-
1,63 Franta si 1,26 Romania.
Curios lucru e ca daca ne uitam la pretul motorinei fata de benzina, la noi e mai scumpa fata de tarile de ref (Germania, Franta, Italia, Olanda...).
Mari nerorociti.
Leave a comment:
-
Graficul cu pretul carburantilor in Europa este pe site-ul U.E la rubrica "transporturi " si are ca data de actualizare data de 03.02.2012
Benzina mai proasta ca in RO nu cred ca se gaseste in toata Europa !!!
Am fost de curand pana in Olanda si am parcurs dus-intors aproximativ 3400 km numai pe benzina....
pe autostrazi n-am depasit 120 km/h si am avut un consum mediu de 6,2l%
Leave a comment:
-
eu bag dupa mihai bravu si de la petrom si de la luqoil cu 5.44 de cateva saptamani bune, chiar azi am alimentat si este 5,44 benzina 95
Leave a comment:

Leave a comment: