Logan 1.4 Mpi Nu Depaseste 4.000 Rotatzii In A Cincea

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Inseamna ca nu toate masinile au aceeasi eroare. Eu am testat tot cu Igo 8, ultima harta si cu Navigatia Google, in ambele situatii, aratau viteza la fel. Am instalat pe telefon, Navigon 4, dar o sa-l testez cand am disponibilitate. Chiar sunt curios.
  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

  Comment


  • Originally posted by Shakar View Post
   GPS-ul meu se pare ca este extraordinar de exact. In treapta 5 @ 3000 RPM imi arata fix 102 km/h, exact atata trebuie sa aiba si masina conform rapoartelor din CV deci eroarea este mai mica de 1 km/h.

   Nici macar nu este vreo scula dar e bun iar ca raport pret/calitate imbatabil, un NorthCross cu iGO instalat ca soft.
   Idem !

   L-am luat acum vreo 3 ani din Metro si softu cu care venise facea figuri (se bloca). L-am vandut la frate-meu.
   Asa-mi arata la 3000 rpm ~102/h.

   Comment


   • doar mie imi da 105 kmh la 3000 rpm din calcul ?

    Comment


    • mie din calcul 103 mi-a iesit, mai exact 102.8. si 103 arata gps-ul cand bordul arata 109-110-111 (aprox 110, sa zicem). la ph2, 102 pe gps aveam la 105-106 pe ceas. acum, cu acul dat inapoi, cu gumele stock, la 90 pe bord, 90 zice gps-ul, 90 zic camerele alea cu panou de afisaj, la 85 vazuti de mine pe ceas, 85 a inregistrat radarul norocul meu e c-a fost nevasta-mea la volan. gps-ul meu e un mio din 2008, ala primti cadou de la dacia si hackerit de mine in sansul ca l-am facut pseudo-pda, adca poti vedea filme si asculta muzica pe el.
     Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

     Comment


     • Legat de precizia GPS-ului fata de precizia vitezometrului auto, cred ca adevarul e undeva pe la mijloc: http://www.politisti.ro/topic/122-ex...are-a-vitezei/

      Comment


      • clar, militienii de la circulatie se pricep extrem de bine la gps-uri si dupa mintea unora de-acolo (nu neaparat militieni), triangularea se face in 4 puncte. iar aia cu bord 60, gps 50, real 55 e demna d eguiness book. cat despre eroarea gps-ului, al meu in modul "pieton" are eroare de 6c0m. un banal mio de-acum 5 ani. in modul "masina", eroarea e de pana la 1m la viteza stabilizata. asta inseamna ca daca mergi real cu 72km/h, cum zicea nenea ala, gps-ul iti poate indica intre 19 si 21m/s, deci 68 si 75km/h. nu vreau sa intru in discutia referintelor de frecventa, ceasuri interne si sincronizari, ca s-ar putea sa le dea la multi cu virgula, erori de 50% la quarturile de baza din aparatura electronica si daca ar fi asa, performantele electronicii ar fi la nivelul anilor 1800, ceea ce cred ca iese clar din discutie.
       Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

       Comment


       • Eu am un gps Navon si am o eroare de aproximativ 10km/h. La mine, cand am pe ceas 61km/h gps-ul ma atentioneaza ca am depasit viteza legala de 50km/h. Consider un lucru benefic asta intrucat astfel pot calcula cu marja de eroare legala de 10km/h limita maxima de viteza pe care o pot atinge fara sa ma aflu in abatere.

        Originally posted by dj_oracol View Post
        Ideea e ca am un parci de logan( asta e de alceva nou nam avut banii...Nu am dorit ceva la mana a doua) masina e relativ noua am in jur de 3400 km ...Recent....Acu cateva zile am facut o mika excursie( in rest nam prea scoso mult din oras) si am zis sa vad dc ajunge la viteza de 160km/h cum zice producatoru ..Totul bine si frumos pan ain viteza a cincea in care nu urca mai sus de 4.000 rotatzii si ca viteza nu mai sus de 145km/h..Cu totu ca ..Cursa la pedala de acelerztie mai era destula (pana la urma am ajuns cu pedala la podea si tot degeaba) !! Ma intreb acu dc o avea ceva masina sau ee chiar asa de varza motoru (1.4mpi) greutate nu aveam 4 pers cu totot cu mine ....3 de pana in 60kg si una de pana in 70kg ..Porbagaj goll..Deci nu prea greu(Ac-ul oprit....Vantu nus din ce directzie batea afra ..Probabil din fatza !! Astept parerile dumneavoastra!!
        din punctul meu de vedere nu pot sa spun decat urmatoarele: 1. masina avea 3400 km sau 34.000 km cand ai luat-o? 2. daca avea 34.000, atunci e o posibilitate sa fi fost injectoarele infundate, iar asta ducea la lipsa puterii de accelerare; 3. cu 4 persoane in masina loganul nu mai trage atat de bine ca atunci cand e numai 1, iar daca vantul batea si din fata sigur nu puteai ajunge la viteza dorita. mult succes in continuare!
        Last edited by gabidaboy; 7 November 2012, 02:01. Reason: Automerged Doublepost

        Comment

        Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google