Accident 1.6 16v

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • animax20000
  replied
  Toata lumea a fost ok.Copilul nu sa speriat prea tare,acum vrea neaparat masina sa se joace..asa ca,imi caut un logan 0.9 tec euro 5 sau 6..si asta este

  Leave a comment:


 • Catalin S.
  replied
  Îmi pare rău de cele întâmplate!

  Tu, ai tăi cum sunt față de cele de mai sus?
  E totul ok? V-ați obișnuit cu ideea? Ce mașină îți vei lua?

  Am pățit și eu cândva ceva identic, la modul la care aveam și un bebeluș în mașină pe partea dreaptă, cu accidentul, doar că din fericire pagubele la mine au fost oarecum minore. Mai mare a fost sperietura.

  În fine... Să ne ții la curent!

  Baftă!

  Leave a comment:


 • animax20000
  replied
  Salutare.Mi -au evaluat dauna la 2100 euro si am vandut epava pe care am luat 1100 euro.Astept sa-mi bage banii in cont,iar mai departe caut masina..

  Leave a comment:


 • 827sam
  replied
  Cum a iesit pana la urma cu masina ?

  Leave a comment:


 • animax20000
  replied
  Buna dimineata.A venit ieri agentul de la firma de asigurare si a facut poze,a notat toate daunele..a zis ca dosarul intra in lucru la inspectorul principal de la asigurare si in functie de suma care reiese ptr schimbare pieselor plus manopera,se hotaraste daca este dauna totala sau se repara masina
  Attached Files
  Last edited by animax20000; 13 April 2018, 07:04.

  Leave a comment:


 • stolniceanulucian
  replied
  Se va rezolva pana la urma.

  Important este ca toata lumea purta centurile si ca ai avut scaun special pentru copil.
  Ai facut foarte bine ca ai asigurat copilul corespunzator. Am vazut destui oameni la care copii bantuie pe bancheta din spate fara nici o masura minima de siguranta.

  Tablele se rezolva pana la urma.

  Leave a comment:


 • animax20000
  replied
  Deocamdata astept sa sune agentul de la daune ...de vreo 8 zile..

  Leave a comment:


 • meticulosul
  replied
  Bara,grila radiator,suport numar...cam mult inlocuit,imi pare rau pentru accident,dar bine ca nu ati patit nimic

  Leave a comment:


 • micutzu666
  replied
  Asiromul nu e usa de biserica..Parca vazusem ca s in top 3 la intarzierea platilor catre service.uri..

  Leave a comment:


 • 827sam
  replied
  Stiam ceva de obligativitatea decontarii unei masini inchiriate pe perioada reparatiei, dar, eu unul, nu am pus pret pe asta, ci pe reparatia corecta a masinii. Oricum, la mine au fost doar pagube de ordin estetic, la tine e mai complicat pentru ca odata ce au sarit airbagurile, probabil ca s-au indoit si lonjeroanele.
  Mai bine scapi cu dauna totala.

  Leave a comment:


 • animax20000
  replied
  Am facut amiabila la momentul accidentului..Din partea mea,ori ca imi repara masina,ori ca imi da dauna totala si pastrez epava,este acelasi lucru..Din ce am vazut si citit,o masina lovita nu mai se comporta ca una nelovita..orele de manopera ma intereseaza ptr ca am inteles ca la 4 ore de manopera,asiguratorul este obligat sa ti plateasca 1 zi inchirierea unei masini...probabil ca o sa dureze ceva repararea+vopsitul+schimbarea pieselor

  Leave a comment:


 • 827sam
  replied
  Cred ca trebuie sa ajungi la claim expert, sunt cam retinuti in a despagubi. Mai mult de ce se vede la prima vedere, nici tragerul nu ti-l pun, pe motiv ca la reconstatare serviceul oricum o sa ceara si ultima negresa.
  Eu am facut-o la dab auto, cel putin pe tinichigerie, jos palaria.
  Am inteles ca pe mecanica sunt foarte foarte buni meridian nord.
  Nu te intereseaza devizul si nici cate ore isi incarca aia factura catre aigurator, serviceul are tot interesul sa ti-o repare ca la carte pentru ca asta inseamna bani ce-i castiga, vor factura si ultima banda de scotch de hartie pe care o folosesc.

  La a doua dauna, bara spate noua + vopsit, 5000 lei pe deviz ...

  Ti-as recomanda sa nu faci amiabila ...
  Last edited by 827sam; 10 April 2018, 09:40.

  Leave a comment:


 • animax20000
  replied
  Amandoi avem asigurare la Asirom si constatarea o fac la un service autorizat ,unde o sa cer devizul cu trebuie schimbat.cate ore de manopera sunt necesare,etc.In caz ca nu-mi dau dauna totala si vor sa o repare,o sa cer masina de inchiriat si platita de firma de asigurare pe perioada reparatiei.Astept sa vina saptamana asta constatatorul de la asigurare la service ca sa o vada

  Leave a comment:


 • 827sam
  replied
  Depinde la ce asigurator are vinovatul RCA, daca pe constatarea rca-ului nu va iesi dauna totala, cand se face reconstatarea la serviceul unde o repari, sper ca la reprezentanta, va iesi mai mult ca sigur dauna totala, la mine, fluence, ambele usi dreapta schimbate+ vopsit toata laterala dreapta, 15.000 lei.

  Leave a comment:


 • animax20000
  replied
  Boulica a avut aripa dreapta spate indoita,airbag uri sarile(laterale+fata),roata spate stramba si nu ia mai pornit motorul.Ghinionul meu a fost ca toata lovitura a fost aplicata rotii spate si aripii spate la VW Polo in doua usi.

  Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google