Termostat Posibil Defect

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  ce spui tu nu este in regula pe timpul asta -2 sa -5 grade nu are cum sa ti se ridice apa asa repede la 2 linii si dupa la 4 linii ,pai mie nici vara nu mi se ridica apa asa repede da pai acum pe timpul asta ,parerea mea este ca nu ai aerisita instalatia cum trebuie ori ai radiatorul infundat.

  Comment


  • #17
   Instalatia am aerisit-o de la aerisitoare...dupa aia am mers cca 20 km ...ca baga aer rece in loc de cald ...cu 2 linii la bord...dupa ceva timp a inceput sa bage aer cald si era pe 4 linii...mie mi-a fost defect termostatul era blocat pe deschis si pana se incalzea in masina ...inghetam sau ajungeam deja la servici...de aia am fost nevoit sa il schimb...iar acum merge.
   PS: cand se infunda radiatorul sau se intampla ceva la sistemul de racire ...ori fierbe apa...ori o pierzi ..spargand radiatorul de la presiunea de apa...
   Bafta!
   Allways on the move ...
   http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

   Comment


   • #18
    bafta tie la tremurat in iarna asta ,ca eu incercam sa te ajut dar se pare ca pe forumul asta a cam devenit mistocareala in loc de multumesc.

    Comment


    • #19
     mihai_u , sper ca prin "am pus apa" intelegi antigel ?
     Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

     Comment


     • #20
      gelica75...merci de sfaturi...ai avut dreptate,am mai aerisit pe la aerisitorul care duce spre interior...cred ca la radiatorul din masina,iar acum baga super caldura...dar liniile am observat azi ca la 2 linii creste cam in 5 km aprox.caldura(aer caldutz) incepe sa bage destul de repede cam dupa 1 km , iar la 4 liniutze imi urca doar dupa 15 km sau mai bine ..in functie de frigul de afara si sunt bucuros pe chestia asta ca am rezolvat-o cu caldura.

      Cristi_Xp ... am adaugat 1 litru de antigel concentrat,1,5 litri de mixat,si 1 litru de apa distilata..iar acum nivelul e maxim.
      Se Multumeste!
      Allways on the move ...
      http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

      Comment


      • #21
       dar aerisirea nu si-o face singura ?
       Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

       Comment


       • #22
        Salut,
        doresc sa schimb lichidul de racire la 1.5dci E3.
        Stie cineva daca schimbarea lichidului de racire la motorul diesel este la fel ca la cel pe benzina?
        Multumesc.
        ex Dacia Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->08-2012(76.100km) BV 29 --H

        Comment


        • #23
         nimeni care sa stie?
         ex Dacia Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->08-2012(76.100km) BV 29 --H

         Comment


         • #24
          Salutare,am si eu o problema in legatura cu caldura...se incalzeste repede dupa ce pornesc motorul si parcurg circa 4-5 km,insa daca ma opresc din mers si stau cu masina la ralanti 3-5 minute,incepe sa bage aer rece...oare tot termostatul sa fie vinovat?

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google