Longevitate Injectie

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Originally posted by enc_edy View Post
  La munca, toate masinile diesel sunt Peugeot (toate modelele...508,208,2008,407,308,Boxer, Expert, Partner,301) si nu prea au avut probleme....
  hdi-urile au fost ani de-a randul cele mai bune motoare diesel, cred ca si acum...

  Originally posted by IancuMIC View Post
  Absolut nicio legatura intre mersul subturat si injectoare.
  ba are mare legatura. de aia taxiurile dci afuma bucurestiul.
  primul care mi-a pus in vedere asta a fost ing. cornel manzatu de la dacoserv, care avea si el tot dci.
  Last edited by B997NDL; 15 March 2016, 23:45. Reason: Automerged Doublepost

  Comment


  • Nu are, de ce nu intelegi?
   Adica, nu se strica injectoarele, de la mersul in turatii mici. Altceva se strica.
   Nu e bun argumentul cu taxiurile. Sau nu e un argument.
   Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

   Comment


   • Originally posted by IancuMIC View Post
    Nu are, de ce nu intelegi?
    Adica, nu se strica injectoarele, de la mersul in turatii mici. Altceva se strica.
    Nu e bun argumentul cu taxiurile. Sau nu e un argument.
    Salutare !
    Bun subiectul asta tabu ,din pct. meu de vedere este simplu ,uleiul schimbat la timp ,filtru de aer si motorina de origine ,alimentat numai si numai de la benzinarii bune (rompetrol,mol,omv si petrom ) si numai dupa urmeaza stilul de mers ,in cazul in care abordati un stil de mers batraneste (economie de carburant ) o sa aveti probleme cu turbosuflanta se depune calamina pe peleti si se infunda tubulatura altfel nu aveti de ce sa va faceti griji in privinta injectoarelor ,acestea vor functiona la aceeasi parametri si la relantiu cat si la turatii .

    Comment


    • @Iancu:
     n-am zis ca se strica injectoarele in mod direct. poate, se pot infunda, dar in rest n-ar avea ce sa aiba.
     dar nu e deloc bine pentru masina sa mergi cu ea subturat. se depune funingine pe toate tevile si nu prea mai iei itp-ul pe bune.

     Comment


     • 250.000 km fără nici cea mai mică problemă . Dci 70 Cp.

      250.000km fără probleme. Dci 70 Cp.

      Comment


      • logan 1.5 E4 85 CP , 550.000 KM(taxiu de noua) , am TURBINA , POMPA si INJECTOARELE originale . am schimbat motorul (manca ulei) , un injector tacane de aprox 60.000 km dar masina inca merge ok , reconditionat pompa de 2 ori , turbina nu este brici dar inca merge ! cred ca sunt singurul taximetrist cu logan diesel care a schimbat masina tot cu logan diesel

       Comment


       • Discutam despre longevitatea sistemului de injectie? Atunci ce legatura are turatia de exploatare? Afecteaza turbina? De acord, insa acela este sistemul de alimentare cu aer. Nu are a face turatia cu durata de viata a sistemului de injectie (pompa inalta presiune si injectoare). Singurul factor care influenteaza este calitatea motorinei! Cei care ati avut probleme cu pistoane topite, aceste probleme au fost generate de blocarea vreunui injector in pozitie deschis si injectare de carburant necontrolata. Pot sa va spun ca am vezut injectoare de 1.5 dci cu rulaj de peste 400000 km si functionau impecabil. Eu as spune ca pentru a avea o durata de viata mare a sistemului de injectie este necesara utilizarea unui carburant de calitete, nu neaparat sa alimentati din PECO! In PECO sti doar ce platesti, nu si ce alimentezi!

        Comment


        • Tare afirmatia colegului ,,nu neaparat sa alimentam din PECO'' de parca suntem in Arabia Saudita sa avem sonda in fundu' curtii sau in spatele blocului dupa caz, cum adica sa nu alimentam din peco, ca nu este sigura, atunci de unde, de unde, chiar sunt curios !!!
         Last edited by 77sky; 19 May 2016, 22:46.

         Comment


         • De la camionagii care au motorina de pe vapor!!! "buna si eftine"
          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

          Comment


          • Originally posted by valentin2005 View Post
           Tare afirmatia colegului ,,nu neaparat sa alimentam din PECO'' de parca suntem in Arabia Saudita sa avem sonda in fundu' curtii sau in spatele blocului dupa caz, cum adica sa nu alimentam din peco, ca nu este sigura, atunci de unde, de unde, chiar sunt curios !!!

           Intelegi ce vrei, stimate coleg de forum! Imi garantezi cumva ca daca alimentez de la o statie oarecare, sub o marca renumita, nu bag in rezervor ceva apa sau mizerie? Ma indoiesc ca poti face asta! Imi garantezi cumva ca ceea ce am cumparat "de ocazie" este de calitate foarte proasta? Ma indoiesc ca ai argumente! Asta voiam sa spun! Si putem discuta pro si contra la infinit...

           Comment


           • voia sa spuna ca, daca nu alimentezi de la benzinarie, atunci, de unde dracu' sa alimentezi ?! din "jermania" ? si nu poti discuta la nesfarsit, fiindca n-ai argumente. daca ne spui o alternativa la benzinarii, jos palaria. altfel, discutam discutii.

            Comment

            Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google