Consum mediu al Loganului 1,5 dCi Euro4

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • si eu inclin sa cred ca in diagnoza arata ceva mai multi litri.

  Comment


  • azi ma uitam la consum, si imi indica 7,2. dar in vara mi-a indicat si 8,1. nu prea e normal, vara. are cineva idee de ce cb-ul imi indica un consum atat de mare ?
   o fi cb-ul de vina sau termostatul ? ajunge destul de greu la 4 linii, dar ramane acolo. sau o fi ceva mai serios ? ce-i drept, merg destul de mult la ore de varf.
   sa-mi fac griji pentru injectoare ? motorul suna frumos si rotund, nicio tacaneala, nimic...

   Comment


   • Depinde mult de momentul in care resetezi cb-ul, si mie imi arata 7-8%, daca il resetez in timp ce merg numai prin oras si mai ales daca stau bara la bara si cu ac-ul pornit, la sfarsitul lunii august mi-a aratat odata 11%(l-am resetat si stateam cu masina la relantiu si cu ac-ul pornit cam 20-25 min, dupa ce m-am pus in miscare consumul a inceput sa scada ) cele 4 liniute la apa apar mai greu la motorizarile de 70 si 85 cp si mai rapid la cele de 65cp.

    Comment


    • intr-adevar, a fost resetat cand mergeam in oras si cumva pe distante destul de scurte. ideea e ca eu am un power box si ma gandeam daca n-o fi luat-o razna.
     nu stiu exact la cati cai e setat, fiindca frate-miu a facut-o si a zis ca nu l-a setat la max deoarece nu-i placea sunetul motorului. eu as vrea sa-i fac o resoftare stage 2, dar ezit de multa vreme din cauza fiabilitatii si a consumului.

     Comment


     • dupa 8500km si 400l consumati cb arata 4.6l/100 km parcursi.
      din februarie imi pastrez bonurile de casa si imi trec kilometri pe verso, asa ca am luat la mana toate bonurile de motorina si la un calcul pe foaie situatia sta in felul urmator:
      545.72l consumati / 10623km parcursi => 5.1371 l/100km
      70-75% extraurban, viteza medie afisata de cb 60km/h
      http://www.auplod.com/u/poudal5a95e.png

      Comment


      • lancer_kta dar la tine care este diferenta dintre consumul dat de cb si consumul real ?

       Comment


       • La mine cam cu 0,5-0,7l/100 arată mai putin decat consumul.real

        Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk

        Comment


        • Salutare!
         valli in momentul de fata real am 5.26 l/100km, pe bord afisat am 4.9l/100km. Diferenta ar fi de 0.36l la 100km parcursi.
         in functie de stilul de condus adoptat diferenta este de 0.2l pana la 1l in plus de ce afisaza cb.
         http://www.auplod.com/u/poudal5a95e.png

         Comment


         • si la mine tot undeva intre 0.5-0.9/ 100 km, daca o alerg pe autostrada cu ac-ul pornit diferenta dintre cb si real e aproape de 1 litru, tind sa cred ca cb-ul nu ar sesiza plusul de motorina consumata cand mergi cu ac-ul pornit.

          Comment


          • Daca ai si consum instant, este cel mai clar consum. Eu mereu c├ónd ma mai duc la mare de exemplu, constant 140km/h, uitanda.ma pe cb instant am 5.6-5.8%. Ajung acasa consumul mediu este undeva la 4.8 -5%maxim. Insa real după calcule 5.6% iese mai mereu. Deci consumul mediu după cb.ul este orientativ.

           Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk

           Comment


           • 1,5 dci 70cp.
            Plecat din Oradea, dupa circa 100km facut plin ochi. Traseu Alba Iulia, Sibiu, Fagaras, Busteni (escala peste noapte), autostrada A3, centura Bucuresti, A2, Saturn.
            Consum estimat de cb 38.8l, mediu 4.1l/100km, distanta parcursa 929km, lipsa 3 liniute dupa 825km facuti cu un plin ochi, prima a cazut dupa peste 500km, aproape de Bucuresti! Condus economic, fara graba, max 110km/h pe autostrada.

            Comment


            • Attached Files

             Comment

             Working...
             X
             Anulare DPF
             Politica de Securitate Google