Ajutor...

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ajutor...

  Am pe logan o alarma eaglemaster cl 5100 si intr-o buna zi am luat masina la curatat si am dat de calculatorul central al alarmei si am vazut ca are multe fire pe acolo si de curiozitate am intrat pe internet sa vad ce poate sa faca aceasta alarma .. printre functiile ei am descoperit una din functiile ei " )
  Intirzierea opririi lampilor / Iluminarea de noapte
  : Daca activati functia “
  cu
  ”lampile se vor aprinde timp de 30 sec la dezarmare pentru a va permite intrarea inmasina in conditii de siguranta." cum apas pe dezarmare piuie apoi raman lampile de semnalizare aprinse. EU vreau sa schimb firele sa scot de pe lampile de semnalizare pe becurile de pozitii , si nu stiu care sunt firele de sub volan ... am cautat pe net ( nu mult) si nu am gasit ... daca ma putezi ajuta cu un link sau unde se gaseste firul de pozitii sa pot face conversia intre semnalizare si pozitii

  am atasat si o schema a alarmei .. nu stiu cat poate ajuta ..
  Attached Files

 • #2
  daca cautai pe forum gaseai un topic "alarmistul va raspunde" si intrebai acolo.

  Comment


  • #3
   deci se poate inchide/sterge
   Stock is boring...
   My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

   Comment


   • #4
    Am un Laureat din 2007. N-am avut nicio problema cu el pana acum dar, nu mai merge turbina de ventilatie. Cand comand di buton (cel cu tr.1,2,3..) si butonul de AC este cuplat mi se cupleaza Ac-ul dar turbina nu se invarteste sa aduca aer. Am verificat sigurantele si totul este Ok. Ce poate fi? Ajutati-ma ca altfel pe caldura asta este teroare fara AC. Multumesc binevoitorilor.

    Comment

    Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google