Antidemaraj

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Seba
    replied
    raspunsul e in manualul masinii, ala pe care-l primesti cand cumperi cascarabeta de la dealer si pe care-l arunci in primul cos de gunoi intalnit pe drum, sau nu, il arunci unde se nimereste. forumul asta e din 2006-2007, adica are minim 5 ani, timp in care s-a tot discutat despre sistemul antidemaraj, tacanitul pedalei cand intra abs-ul si blocarea usilor din spate ca sa nu poata fi deschise din interior...hai sa fim seriosi, la asemenea prim-post, ce raspunsuri te asteptai sa primeasca? daca in loc sa se atace case pisa pe masina, ca aia l-au mintit, intreba "bah baieti, care-i treaba cu antidemarajul ala, nu tine de controlul tractiunii", eu zic ca altfel i se raspundea. dar cum el a dat deja raspunsul unei probleme imaginare, venita din ignoranta proprie, ce voiai, sa-i cadem la picioare si sa-l consolam "da, vere, aia de la dacia is niste gunoaie, te-au mintit"...

    Leave a comment:


  • romeo-alex
    replied
    raspunsul ala il putea cauta si pe goagal si ne scutea pe noi de polemici

    Leave a comment:


  • Kalimera22
    replied
    Sunt multi care nu stiu ce inseamna antidemaraj electronic, sincer nici eu nu am stiut ,si colegul , neinformat fiind a intrebt, neancalcand nici o regula!!
    Un raspuns scurt si la obiect ar fi fost bine- venit.

    Leave a comment:


  • Seba
    replied
    nu-i singurul care prin antidemaraj intelege controlul tractiunii. la fel, nu-i singurul care n-a citit manualul de utilizare al masinii, ca desi acolo scrie negru pe alb, noi ne pricepem. ce n-am mai condus masina pana la logan? cu ce-o fi asta mai deosebit? uite ca nu e, dar nici nu stim ce-am cumparat... controlul tractiunii implica existenta sistemului esp, care necesita partea mecanica minima de abs si ceva in plus. cum de nu a intrebat nimeni vreun dealer de ce se vand (nu numai la dacia) masini cu antidemaraj, dar fara abs, macar?

    Leave a comment:


  • biancamarius5
    replied
    daca iti palpaie becul acela e clar ca antidemarajul functioneaza.daca este anulat am vazut ca nu mai palpaie

    Leave a comment:


  • xplood
    replied
    Antidemarajul nu iti permite sa pornesti masina cu alta cheie:cheia masinii are un cip in ea,daca UCH masinii nu detecteaza codul unic al cheii,nu porneste.

    Leave a comment:


  • DeLuXe
    replied
    la ce posturi are baiatu ce vrei ...

    in iad probabil e o natie de esp
    Last edited by DeLuXe; 15 October 2012, 16:25.

    Leave a comment:


  • darksid3
    replied
    Dar stii ce e ala antidemaraj ?

    Leave a comment:


  • satana
    started a topic Antidemaraj

    Antidemaraj

    salut am si eu o problema sa spun asa astia de la dacia se lauda cu marele antidemaraj care de fapt nu merge,imi poate spune cineva daca a intalnit cazuri in care sa si functioneze beleaua ca pe mine cand vine iarna : Priere: imi vine sa o las in parcare dar nu pot ca este taxiiiii
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google