Pornire

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by apliliecii View Post
    Buna,
    Eu am patit asemanator cu un Logan Prestige, 1,6 16 V , vechi de 11 luni, saptamana trecuta, intr-una din nopti a fost mai rece la Brasov ( aprox. 10 grade cu minus, masina lasata peste noapte in parcare descoperita, langa bloc), iar dimineata devreme, sa-mi pornesca la prima cheie, insa se tura singur motorul (stand pe loc, masina nebagata in viteza, fara sa ating pedala de acceleratie). De obicei nu face asa, o pornesc si merge ca si unsa.
    Astazi din nou, dimineata in zori (pe la 6 dimineata), frig, vant puternic, pleaca motoru de la prima cheie, fara probleme. Plec de pe loc, merg incet (ca sa se incalzeasca motorul din mers, cum scrie in carte) si la prima intersectie cu semafor, stand pe loc, mi se tureaza usor motorul singur, fara sa apas acceleratia (ajunge la aproape 1500 turatii/minut, scade rapid, apoi urca din nou - cam de 2-3 ori odata face asa). Nu a tinut mult faza, in niciuna dintre cele doua zile cand am sesizat, cam 5-6 secunde.
    Ma sperie pentru ca nu a mai facut asa pana acum. E normal sa faca asa la frig? Poate ma ajutati cu un sfat, nu vreau sa merg la service sa rada oamenii de acolo de mine.

    P.S. am deja 18.000 km cu masina, nu a avut probleme pana acum
    Motorasul pas cu pas - 80-100 lei

    Comment


    • Atunci cand "imprumutati" curent sa porneasca unei masini prin intermediul cablurilor, cum e mai bine, sa aveti motorul pornit sau nu?
      Aceasta controversa a avut loc astazi in parcare in timp ce o Kia Ceed a ajutat sa porneasca un Seat.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

      Comment


      • pornit . eu asa stiu. si cand a pornit cealalta se ia plusul de la cabluri imediat
        o/____\o
        (i)
        .........

        Comment


        • Originally posted by Seba View Post
          da-mi voie sa te intreb, cum de ai tu la benzinar revizie de 40000km? n-ar trebui sa fie la 45000? sau ai exact k ani si de aia mergi la revizie, sau folosesti masina de taxi si atunci ai revizie din 7500 in 7500...oricum, e specificat in manualul de intretinere ca bujiile se schimba la revizia de 30000 sau doi ani, (parca). sigur scrie la 30000. mi chiar mi-a convenit ca le-au schimbat, mi le-au aratat si erau destul de busite...
          am 60000 si nu am schimbat bujiile.eu stiu ca la benzina se schimba doar cand e cazul motorul nu merge rotund

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google