Probleme Lumini Bord Si Ace

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • TudorIonut
    replied
    Nu o sa va vina sa credeti ce spun acum....aseara se rezolvase..a clipit de 2 ori si s-a aprins....de dimineata am pornit sa incalzesc....totul bine, functiona extraordinar...numai ca nu mai puteam sa o opresc...am scos cheia si tot pornita ramanea....am bagat in treapta intai si am oprit-o neaccelerand...am scos bateria....s-a stins tot...numai ca atunci cand o puneam se aprindea totul si nu mai pornea...intr-un final a pornit...si am scos siguranta pentru bord si ace....am pus-o la loc si merge impecabil!Nu stiu ce e avut dar nu am vazut niciodata sa scoti cheia si sa ramana pornita...am sa merg la DACIA sa fac un test sa vad care e problema!

    Leave a comment:


  • dr_p
    replied
    Nu stiu exact, ca nu am schema electrica, dar e posibil ca mai mult de o siguranta sa cauzeze asta.

    Presupun ca sigurantele au contactele metalice expuse, ca sa le poti testa din exterior.
    Foloseste o lampa de test, cu bec cu incandestenta, nu cu lampa LED, nu cu aparat de masura. O agati la masa (tabla) si atinge ambele terminale ale fiecarei sigurante. Mai mult de 2min nu dureaza si e cel mai corect mod sa fii 100% sigur ca nu e o problema de la sigurante.

    Leave a comment:


  • TudorIonut
    started a topic Probleme Lumini Bord Si Ace

    Probleme Lumini Bord Si Ace

    De dimineata cand am pornit masina, am observat ca nu se aprind ledurile din bord si nici acele nu ser ridica...Am schimbat siguranta pentru ceasuri si tot asa...problema e ca nu se aprinde nici calculatorul de bord si nu stiu cata benzina mai am...momentan stiu ca e de curand defectiunea.....
    Aveti vreo rezolvare?Sa schimb alta siguranta?
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google