Montare Airbag Pasager

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • t0rquemada
    replied
    Confunzi mere cu pere: tu ai Logan I fără airbag pasager , deci lipsă cablaj și configurație în airbag, inițiatorul are Logan II cu 4 airbaguri standard și înlocuiște doar calculatorul, în ambele cazuri se rezolvă dacă știi ce să faci și ai și cu ce.

    Leave a comment:


  • Petrovic
    replied
    Deci la magazin mi-au spus că airbag-urile la Dacie vin montate din fabrică, și că ei nu vând pentru montare dacă nu am deja montat.
    Tipul de la service a spus că îmi poate monta tot felul de airbag-uri dar nu vor merge.
    Dar dacă cei de la Renault sunt așa buni, poate așa o fi cum spuneți
    Last edited by Petrovic; 10 January 2020, 03:15.

    Leave a comment:


  • Petrovic
    replied
    Eu am mers la un service și mi-a spus că îmi poate pune airbag-ul, dar va fi doar de formă.
    Am mai mers și la un magazin cu piese Dacia, am zis că vreau să cumpăr airbag pentru pasager ca să adaug la mașina mea. Mi-a spus că nu vând așa ceva. Airbag-urile se livrează pe mașină, din.
    Dacă spuneți că dumneavoastră v-a montat airbag-ul, vă cred. Nu știu în ce măsură e funcțional.

    Leave a comment:


  • costin brs
    replied
    Azi am fost cu masina la service,si am verificat cu testerul calculatorul airbag(sofer si pasager) iar testul a iesit foarte bun,este perfect functional,airbagurile activate.Celor care spun ca nu o sa mearga ca nu are codul vin, este total fals,nu are nici o legatura cu calculatorul pentru airbaguri.El trebuie doar sa nu aiba erori(martori bord aprinsi).Asadar inainte de astfel de afirmatii consultati un specialist RENAULT.

    Leave a comment:


  • costin brs
    replied
    In ceea ce priveste masina mea nu este taxi,este o masina de familie foarte bine intretinuta cu doar 51000 km iar de-a lungul timpului am fost interesat de tot ce se poate monta ca si dotari(nu a avut nici casetofon).Acestea s-au facut cunoscind foarte bine instalatia electrica si cum trebuie sa functioneze in parametrii maximi .Nu mi-am batut joc de anii de experienta ca electrician automatizari iar mai apoi electronist aeronave.Revin cu alte informatii.
    Last edited by costin brs; 2 March 2016, 21:37.

    Leave a comment:


  • einstein1984
    replied
    Te scuz, doar tu mergi in masina nu eu (sper sa nu fie taxi). E vorba ca la un calculator nou ai o garantie ca face ce ar trebui, unul de la dezmembrari.... nu!

    Leave a comment:


  • costin brs
    replied
    Tot pentru info! Calculatorul a fost luat de pe o masina neaccidentata care urma sa ajunga la REMAT pentru a schimba-o cu una noua.Scuza-ma dar cunosc foarte bine principiul de functionare al calculatoarelor de airbag

    Leave a comment:


  • einstein1984
    replied
    Pentru info, masina lovita din spate nu declanseaza airbaguri (nu are de ce), dar blocheaza calculatorul de airbag in urma socului. Ia-l pe ala de la dezmembrari si ai dat banii degeaba.

    Leave a comment:


  • t0rquemada
    replied
    Ce faci cu visu(scheme, doar scheme)?

    Leave a comment:


  • costin brs
    replied
    Stie cineva de unde pot descarca softul pentru diagnosticare DDT2000 sau VISU.Am incercat mai multe site-uri.As incerca sa fac eu o diagnosticare a masinii(airbag in special).

    Leave a comment:


  • costin brs
    replied
    D-nul einstein nu va contrazic,dar cei de la SERUS RENAULT mi-au indicat un astfel de calculator ( de pe o masina cu doua airbaguri care nu au fost plesnite).Doar in cazul in care acea masina a avut centuri cu pretensionare,airbaguri laterale, atunci cu siguranta trebuie reconfigurat calculatorul doar pentru cele doua airbaguri.O sa le mai fac o vizita celor de la service.

    Originally posted by gigibuzica View Post
    salut, eu am montat airbag pe ambiance dar cablaju de sub bord nu este conectat la calculator.Am pus butonu de ON,OFF si dupa ce inchizi butonu pe OFF becu din bord trebuie sa ramana aprins ca este decuplat,iar pe pozitia ON becu din bord se stinge odata cu aibagu din volan.IN mufa se mai gaseste si instalatia de lumina din cutia din acte,care la variant asta nu este trasa In mufa de sub borb.PT.lumina din cutia de acte taiati firu care este pe cablaju de la aibeag si legativa pe firu albastru inchis de unu din butoanele{geam,dezaburire,inchidere}eu asa am facut si totu este ok.
    eu am tras de la casetofon pentru ca acolo am +12v permanent.
    Last edited by costin brs; 25 February 2016, 18:53. Reason: Automerged Doublepost

    Leave a comment:


  • einstein1984
    replied
    Calculator din dezmembrari risca sa mearga din parti (adica sa nu mai declanseze nici airbgaul sogfer), NU are vinul masinii tale... de uènde sa mearga!!!

    Leave a comment:


  • stolniceanulucian
    replied
    Felicitari Costin.
    Indiferent cum ai facut sa instalezi airbag suplimentar meriti laude pentru ca te-ai gandit sa faci un upgrade de siguranta si nu cum fac multi alti propietari care investesc DOAR in chestii de bling-bling.

    Leave a comment:


  • costin brs
    replied
    Am fost cu ea la SERUS PLOIESTI,calculatorul vechi al masinii cu suporta al doilea airbag de la pasager.deci am gasit unul care nu da erori la martorii din bord.cel de la sofer se aprinde la punerea contactului pt. cateva secunde iar cel de la pasager se aprinde/se stinge la actionarea butonului de activare /dezactivare din partea laterala.eu cred ca este ok.mai trebuie sa merg cu ea in service?

    calculatorul a fost luat de la dezmembrari unde am probat mai multe coduri de calculatoare si doar acesta a mers.
    Last edited by 77sky; 2 March 2016, 23:56. Reason: Automerged Doublepost

    Leave a comment:


  • t0rquemada
    replied
    Cu investiții minime, puteai reconfigura calculatorul de airbag și nu îl mai schimbai.

    Asta schimbat e nou, a fost configurat cu vin-ul mașinii sau l-ai pus de dragul de a fi pus?

    Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google