The New 21 CDC

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Niște poze de azi. A fost spălată, dar la mine în cartier asfaltul se ia pe picioare și implicit, pe roți.
  Attached Files

  Comment


  • #17
   Am fost ieri la reprezentanța Ford și am întrebat dacă se poate dezactiva monitorizarea presiunii prin TPMS și, eventual, activarea prin ABS (evident dacă se poate). Mamăă, parcă am vrut să-i împușc familia! „Vai, dar e un sistem de siguranță, cum să-l dezactivezi, nu se poate. Nu merge, că nici ABS-ul nu se poate dezactiva.” Bla, bla, bla.
   Am zis: „Ok, dar nici 620 lei (cât două anvelope bune) nu dau pe senzori.”

   Comment


   • #18
    Vechea poveste cu reprezentantele din Romania, indiferent de marca, toti se comporta asa . Se poarta cu tine ca, cu manusi pana le iei masina, apoi ...Dumnezeu cu mila!

    Trimis de pe al meu HUAWEI Y625-U51 folosind Tapatalk

    Comment


    • #19
     Masina in garantie si ai pretentia ca reprezentata sa faca modificari la ea? Asta pe langa faptul ca modificarea implica anularea unui sistem important cum este TPMS.

     Eu cred ca au procedat corect, cazul de fata.
     I have no special talent. I am only passionately curious.

     Comment


     • #20
      Dacă era așa de important și de grav, în cazul în care nu funcționează, martorul din bord trebuia să aibă culoarea roșie, nu galbenă. M-am mai documentat și se pare că într-adevăr nu se poate dezactiva și nici nu mai există posibilitatea monitorizării prin senzorii de ABS, dacă există sistemul direct prin senzorii de pe roți.
      Oricum m-am obișnuit cu ideea, așa că îl las în pace până la iarnă.

      Comment


      • #21
       Frumoasa foc jucaria ! S-o stapanesti sanatos si sa te duca multi kilometri!

       Comment


       • #22
        Gasesti senzori la vulcanizarile mai dichisite. Preturi muuuult mai omenesti.
        Pe langa mine am gasit valve dedicate TPMS cu 12 lei bucata.
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

        sigpic

        Comment


        • #23
         Mulțumesc pentru informații. O să încerc mai multe variante.

         Comment


         • #24
          Salutare tuturor!
          Am trecut cu succes de 6000 km, mă apropii de 7000. Totul e ok. Consumul mă satisface pe deplin. A început să mai scadă odată cu numărul de km și cu vremea de afară. În poza atașată se pot vedea valorile după un drum Călărași - București - Ploiești - Brașov, pe A2, A3 și faimosul DN1, viteza pe autostradă 125-130 km/h, iar pe DN regulamentar 100-105 km/h. Clima a fost pornită tot timpul. Trei persoane în mașină, doi adulți, un copil și ceva bagaje.
          Attached Files

          Comment


          • #25
           Salutare tuturor!

           Am ajuns la prima cifră rotundă considerabilă: 10.000 km. Fericitul eveniment s-a produs pe 1 august. Pot spune că mă bucur în continuare de fiecare km făcut cu mașina. Când am optat pentru benzină, am considerat că nu mai fac așa mulți km pe an, dar la așa consum și confort nu îmi vine să mă dau jos de la volan. Și anul ăsta încă nu am fost în concediu.
           Voi reveni cu niște poze după spălare. Sper să nu mă plouă până atunci.
           Attached Files

           Comment


           • #26
            Frumos, multi km in continuare!
            sigpic

            Comment


            • #27
             Salutare tuturor!
             Am trecut cu brio de 17000 km, în prezent vreo 17300 km. Mașina se comportă exemplar. Am făcut și un mic tur prin Europa, Ungaria - Budapesta și Austria - Viena. Pot spune că motorul nu m-a dezamăgit nici o dată, deși e mic. Cei 100 Cp combinați sau dați de turbină se descurcă de minune.
             În weekend am făcut un traseu până la Cheile Bicazului și barajul de la Bicaz. La plecare aveam consumul pe bord 7,3% după ceva km exclusiv prin oraș și așa mai sportiv. La întoarcere am făcut iar plinul la Sf. Gheorghe, iar consumul a ieșit identic cu cel de pe bord, adică 5,8% de la plin la plin.
             În încheiere niște poze de pe drum.
             Attached Files

             Comment


             • #28
              Salutare tuturor!

              Am trecut de 20.000 km cu succes. Am facut si prima revizie, in 5 decembrie la 19.960 km. Schimbat filtre: ulei, aer si polen si ulei Castrol Edge. Uleiul pus din sticle, nu din butoi. Pret total 803 lei, la Tiriac Auto. Pentru cei interesati, am stat langa masina, tot timpul reviziei. Am solicitat acest lucru atunci cand am facut programarea. Am reinnoit si polita CASCO, noua prima fiind de 316,25 euro, cu o scadere de 40 euro , iar la RCA am incheiat cu 286,48 lei pe an. In rest benzina si talpa unde se poate.

              Comment


              • #29
               Salutare tuturor!

               După doi ani și aproape nouă luni și 57.789 km a sosit momentul să fac o schimbare. Mașina s-a vândut, iar acum sunt în așteptarea, ce e drept cam lungă, a noii achiziții. Fericitul eveniment se va produce în jurul datei de 20 octombrie. Nu părăsesc familia Ford, doar schimb puțin proporțiile.
               Mașina nu a avut nici un fel de probleme, nu m-a dezamăgit deloc. Am considerat doar că e momentul (vechimea și km făcuți) să fac o schimbare câtă vreme mașina valorează ceva.

               Comment

               Working...
               X
               Anulare DPF
               Politica de Securitate Google