faina masina, sa o stapanesti sanatos. modificarea de bord este faina, arata foarte bine. totusi am o observatie. nu inteleg de ti-ai pus imitatie antena gps. tu spui ca avea un led, care se aprindea noaptea.... pai pune-ti o instalatie de brad mai degraba si o sa ai la leduri. crezi ca e mai cool cu codita de rechin??? este deja subiect de caterinca pe multe siteuri despre cei care isi pun imitatie antena gps. eu zic ca o sa faca misto de tine cei care vad chestia aia. intra pe tuningmioritic.ro sau cauta pe youtube dacia tuning sau tuneaza-ti cazanul si apoi ai sa vezi ce penibil e. te rog sa ma scuzi, daca am fost putin mai nesimtit in ceea ce ti-am zis, dar eu, personal, fac alergie cand vad loganuri cu codita de rechin, cu tot felul de stikere gen aerisiri false, litere gen, amg, turbo, embleme gen ferrari, mi se par de toata jena. daca vrei sa faci modificari, cumpara faruri adevarate, pune-ti bodykituri, pune-ti jante frumoase, fa-ti un sistem audio performant, investeste in motor si toate lucarile fa-le simplu si cu stil, nu pune toate chinezariile de doi lei.
multa bafta in continuare.
B-69-urc
Collapse
X
-
Bine ai venit. Frumoasa masina. Stopurile daca le-ai facut cu spray special se vede si ziua cand pui frana pentru ca nu afecteaza trecerea luminii. Daca ti s-au matuit freacale cu diluant si se rezolva, eu asa am facut.
Leave a comment:
-
Originally posted by alexdachim View PostArata bine cu led-urile asa...Cat te-a costat toata operatiunea?....In consola le-ai pus rosii?...Ca prea imi dau seama daca sunt schimbate sau tot cele stock.....
toata operatiunea 250 RON :
- activare CB cu maneta originala - 150 RON
- schimbare lumini bord - 80 RON (20 RON reducere pentru ca tot a dat bordu jos)
- leduri rosii la butoanele consola centrala + modificare folie (ca sa fie tot rosie) partea de jos (ventilator) - 20 RON
Leave a comment:
-
Arata bine cu led-urile asa...Cat te-a costat toata operatiunea?....In consola le-ai pus rosii?...Ca prea imi dau seama daca sunt schimbate sau tot cele stock.....
Leave a comment:
-
Nu pot sa va dau detalii ce fel de leduri sunt sau nr lor pentru ca nu am fost sa vad propriu zis modificarea.
Ce pot sa va spun este faptul ca nu am putut sa imi activez si martorul de usi deschise pentru ca nu aveam acest cablaj pe placa si a ramas sa ma duc sa il puna cand face rost.
cat priveste claritatea pozelor sunt facute cu telefonul mobil.
Leave a comment:
-
Sunt leduri SMD albastre,iar pentru ace de 3mm rosiiOriginally posted by sinx View PostImi poti spune si mie te rog ce fel de tipul de leduri sunt acolo si cate din fiecare tip? As vrea sa mi le fac shi eu si vreau sa le am deja cumparate cand ma apuc de ea. Sper sa nu fie foarte dificila operatia intrucat vreau sa le fac singur...
Leave a comment:
-
Frumoasa masinuta...Sa o stapanesti sanatos...
Eh si eu asa patesc tot timpul,cand o sapal deja incepe sa ploaie
Leave a comment:
-
Imi poti spune si mie te rog ce fel de tipul de leduri sunt acolo si cate din fiecare tip? As vrea sa mi le fac shi eu si vreau sa le am deja cumparate cand ma apuc de ea. Sper sa nu fie foarte dificila operatia intrucat vreau sa le fac singur...
Leave a comment:
-
Activare computer de bord + schimbare maneta stergatoare,schimbare leduri bord si consola centrala...Made by dydycomAttached Files- Imag014.jpg (175.3 KB, 77 views)
- Imag015.jpg (138.9 KB, 77 views)
- Imag016.jpg (178.1 KB, 75 views)
- Imag017.jpg (188.5 KB, 59 views)
- Imag018.jpg (180.8 KB, 56 views)
- Imag019.jpg (165.1 KB, 49 views)
- Imag000.jpg (196.7 KB, 38 views)
- DSC00574.JPG (854.6 KB, 59 views)
- Imag022.jpg (212.8 KB, 40 views)
- Imag023.jpg (207.5 KB, 27 views)
- Imag024.jpg (217.8 KB, 25 views)
- Imag025.jpg (128.0 KB, 29 views)
Leave a comment:
-
Stiu ca e cea mai ieftina modificare, dar siguranta iti e pusa in pericol foarte mult. Gandeste-te ca ziua, cand pui frana nu se observa mare lucru.
Leave a comment:
-
pai acelasi lucru reprezinta si la mineOriginally posted by kata dog View PostMarfa ... Imi place mai ales nr de imatriculare(sunt initialele numelui meu)
km am cam facut 51.000...Acum vreu sa ii activez computerul de bord si sa ii schimb ledurile de la bord si consola centralaOriginally posted by alex86 View PostSa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme. Ce modificari ai de gand sa ii faci
@andrei - cu antena de GPS m-au pacalit aia de la Autovit ca mi-au spus ca este solara zi ca ziua se incarca iar noaptea are un led aprins albastru
pe cand ea are doar doua fire la care daca ii pun doua baterii sta aprins vre-o doua zile...Acum au aparut unele care au doua baterii si la vibratii fac flash-uri
cat despre stopuri este cea mai ieftina modificare...Ce nu imi place este faptul ca s-au matuit, acum ar trebui sa le dau cu smirghel fin si apoi cu lac ca sa fie aiba luciu.
Leave a comment:
-
Sa o stapanesti sanatos!
"Antena de GPS" nu arata deloc bine, iar stopurile fumurii nu mai au vizibilitate buna, dar e treaba ta, siguranta ta...
Leave a comment:
-
Marfa ... Imi place mai ales nr de imatriculare(sunt initialele numelui meu)
Leave a comment:

Leave a comment: