Logan 2 BlueLaureat 1.2 16v IS 72 RWE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ampt
    replied
    Originally posted by Bazilman View Post
    Un Numar Rotund !!!
    Să te bucuri de maşină şi să mai adaugi încă trei zerouri la cei 500 de kilometri făcuţi până acum !

Bineînţeles, fără niciun fel de probleme !

Leave a comment:

• Crs. Sandel
    replied
    Multumesc. Eu am mers in jur de vreo 50 de km(1.2-75 CP) si am consum in jur de 5; 5,5. Am mers mai mult extraurban.

Leave a comment:

• Bazilman
    replied
    Consum 7 L dar nu mai retin viteza medie .
    Cu benzina '99 Petrom

Leave a comment:

• Crs. Sandel
    replied
    Un consum mediu pana acum?

Leave a comment:

• Bazilman
    replied
    Un Numar Rotund !!!
    Attached Files

Leave a comment:

• andu_4all
    replied
    Stai linistit , cunosc un caz in care o cunoștință a ramas la fel, numai ca masina nu era low cost, ba din contra era q7 .

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Hai totusi sa nu exageram....ca pana la urma lucru nou tot lucru nou e....cel putin dpv mecanic masina noua nu-ti va crea probleme in x ani sa spun...pe cand una sh intotdeauna a fost si va ramane o loterie....

Iar eu personal a-si prefera o masina noua low cost cel putin...in loc de un sh obosit.......chiar daca are mult mai multe dotari /mai multi CP...ma..rog....

Sa nu uitam totusi cu toate defectele loganului in general.....cum era Dacia mai pe la inceputuri si unde a ajuns in present....

Leave a comment:

• juann
    replied
    O masina low cost e clar mult mai proasta decit un sh luat cu vreo 6000~7000 eur.

Leave a comment:

• darksid3
    replied
    Pune o picatura de Poxipol, o lipesti si gata. Cu cat exista mai multe "acareturi" pe o masina low cost, cu atat apar mai multe probleme, e normal.

Leave a comment:

• Crs. Sandel
    replied
    Originally posted by prometheus View Post
    ce-ar fi in mers cand ajungi la destinatie sa vezi ca a picat un far...o aglinda ..un stop, o sigla...
    Asta ar fi de tot rasul sau plansul, fiecare cum considera.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google