De aproximativ 1 luna s-au montat semafoare noi la intersectia strazii Moinesti cu bulevardul Iuliu Maniu (sector 6) inainte de trecerea de pietoni. Soferii ignora cu buna stiinta culoarea rosie a semaforului si fac la dreapta pe bulevard.
Trecere Pe Rosu
Collapse
X
-
Asa este. Sunt situatii ciudate, cu semafoare pentru fiecare banda, unde ai verde intermitent pentru a face la dreapta. Esti obisnuit cu el de peste ani si intr-o zi "se arde becul", ce fac? "Puterea obisnuintei", adica fac dreapta? Sau stau pana se face verde? Cu toate claxoanele din spate. Am patit si cu-un "cioban", semnaliza la dreapta, semaforul functiona, si el ....nici nu-i pasa ca stam vreo patru in spatele lui, cu claxoanele de rigoare.....„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Intamplare recenta. Eram undeva in zona cimitirului Dudesti, daca nu ma insel si urma sa fac dreapta spre Auchan; rosu si intermitenul spre dreapta, nu functiona. Un taximetrist mai sa se urce pe mine; ii fac loc cat pot trece pe langa mine(cred ca m-a blagoslovit) si imi atata spre semafor. Am dat din cap intrebator "ce-i cu el". a dat din mana a lehamite si plecat in tomba; evident pe rosu. Ce ti-e si cu provincialii astia.
Se face vedere si plec, impreuna cu cei din spatele meu care s-au apropiat dupa ce a plecat cocalaru'.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment