Revizii Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am sa incerc sa raspund pe rand la intrebarile de mai sus:

    - daca ar fi sa iau din nou decizia de achizitie, as alege, cel mai probabil, un dci. Cand am comandat sandero nu ma asteptam ca o sa merg aprox 33 de mii de km anual, pentru ca in mod cert nu as fi luat 1.2. Am pus gpl ca sa incerc, ca tot romanul, sa optimizez costurile.

    - dincolo de lentoare si fiabilitate discutabila, zgomotul la viteze mai mari de 100 km/h imi mare unul dintre marile minusuri are motorului de 1.2.

    - la mine, in anumite situatii, se simt unele zgomote pe puntea fata, deci o sa schimb in mod clar pivotul. Vreau doar sa mai trag putin de el in starea actuala si sa fac inlocuirea peste cateva luni cand merg la urmatoarea revizie

    - pompa de apa era in stare foarte buna. Nu avea joc la ax, nu curgea. Mecanicum mi-a zis ca poate era bine sa o mai fi tinut.
    Last edited by fallax; 16 January 2019, 07:58.

    Comment


    • Logan 2 (1.2) 2016 cele 5 revizii efectuate la reprezentanta Dacia din Alba Iulia. Atasat.
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 5 photos.

      Comment


      • Scumpe tare consumabilele..la prima vedere, vad ca uleiue dublu fata de pretul dintr-un magazin de piese auto..

        Comment


        • La o reprezenta din București, doar manopera este 170 lei pentru schimb filtre si ulei, 90 lei pentru schimb placute frana (pentru masina mea). Piesele luate din alta parte, ulei elf 5w30 75 lei 4 litri, placute frana 100 lei, filtrele nu mai stiu dar pe la 150 lei toate trei. De origine placutele si filtrele de ulei si de aer (cel de polen e unul oarecare).

          Comment


          • In reprezentante pretul la manopera difera in functie de provenienta pieselor: daca cumperi piese de la ei platesti mai putin pe manopera decat daca cumperi piesele din alta parte. Sau altfel spus: beneficiezi de reducere la manopera daca cumperi piese de la ei.

            Comment


            • Dă-mi voie sa nu cred ceea ce afirmi(vezi postările anterioare de la diferiți useri).

              Comment


              • Uite unul aici
                "Salutari
                Ca sa revin la un subiect pe care-l deschisesem mai demult astazi am facut revizia de 1an pentru garanție, (motor 1.0Sce) la un service în Pitești.
                Costurile au fost de 290ron din care 159ron piese cumparate separat de mine si 131ron manopera."

                Comment


                • Salut.
                  Da este afirmatia mea si o pot dovedi cu foto de pe documentele aferente dar nu am stat de ele.
                  Unde am făcut revizia pe afișul cu preturile manoperei nu este nicio mentiune ca ar fi vreo diferență daca folosesc piesele clientului sau piesele lor.
                  In schimb inainte de a face revizia de la alt dealer mi s-a comunicat telefonic ca prețul manoperei este 200ron cu piesele mele și ceva mai putin (nu mai stiu exact) cu piesele lor.
                  În concluzie fiecare service își stabilește după cum dorește pretul manoperei si daca face diferența intre piesele aduse de clienți și piesele lor.

                  Comment


                  • Probabil au un minim impus de producator ca pret de manopera la care fiecare adauga un adaos după cum considera de unde si diferența majora dintre service-uri

                    Comment


                    • Îmi cer scuze că ți-am folosit postul pentru a demonstra contrariul, dar mai sunt si alti useri care au aceleasi manopere și culmea, în aceleași condiții, același oraș. Nu as dori sa tragem concluzia generală ,că, manopera, difera in funcție de proveniența pieselor, fara supărare.

                      Comment


                      • La Dacoserv Bucuresti difera pretul manoperei in functie de provenienta pieselor.

                        Comment


                        • In Iasi, pretul manoperei la BRAS ( service autorizat Dacia, reprezentanta Renault ) este acelasi, indiferent de locul de provenienta a pieselor ( aduse de client, luate din magazia service-ului etc.). De mai bine de 4 ani de cand fac eu reviziile

                          Comment


                          • Da nu este o regula generala. Depinde de la service la service unii tin cont de provenienta pieselor iar altii nu...

                            Comment


                            • Mie de fiecare data, la Meridian Sud, cu piesele mele am avut pret de service cu piesele lor. La Automarcus, am platit un pret mai mare 85 lei fara tva fata de 55 lei (fara tva) cat avea ei. La Meridian era 75 de lei (fara tva), deci nu era mare diferenta. In 2018, stiu ca manopera a ajuns la 85 lei (fara tva).

                              Comment


                              • La orice service auto mergeti sunt obligati sa afiseze cum se face tarifarea la manopera: tarifare la ora si sa apara si pretul aferent, sau la timpul operatie si acolo ar trebui sa va lasa sa consultati catalogul de preturi cu descrierea aferenta si pretul.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google