Lucruri Pe Care Nu Le-ati Descoperit Inca La Noul Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tare faza asta

    Comment


    • Originally posted by t0rquemada View Post
      La Toledo IV nu e așa că râde ciob de oală spartă
      Nu stiu ce stii tu, dar la mine vine apa instant, si in fata si in spate...
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

      Comment


      • [QUOTE=alex1ioan;n3629905]
        Nici o intenție de ironie. Asta mi-a sugerat poza și fiind sărbători de sfârșit de an, pace și concordie, ca între colegi, am făcut o urare altfel.
        Apoi am incercat un post scriptum la subiect, dar am primit mesaj că nu am dreptul...
        Scriu acum că mi-am dorit acea supapa de când se discuta despre neajunsurile funcției Confort. Și am tot vrut sa întreb la acvaristi dar nu am ajuns. In schimb am plecat la drum lung pe zloată și am regretat că am fost delăsător.
        Si mai ziceam că probabil pt Sandero trebuie inca una pe circuitul spate, la luneta.

        Comment


        • Da, ai regretat ca nu ai supapa aia de 3 lei cand stii bine ca doar la prima actionare nu vine lichid repede. Daca mergi dupa aia cu masina stropeste imediat. Ca pompa are niste palete de cauciuc care nu permit lichidului sa revina. La Passat nu e nici o supapa, eu astept sa vina lichid dupa ce apas maneta.

          Comment


          • Am verificat si eu azi la mine, exact ca si la tine la passat, trag de maneta, si stergatoarele pornesc doar dupa ce vine lichid, si el vine intr-adevar cu o usoara intarziere, nu am bagat de seama ptr ca mereu venea inainte de stergator lichidul, dar nu am sa pun supapa de sens, ptr ca nu este nevoie. Eu daca dau de maneta in jos, sterge o data, iar daca vreau lichid, tin tras de maneta pana vine, ca oricum doar dupa ce vine incepe stergatorul sa stearga... M-am uitat sub capota, dar la mine furtunele sunt mascate, vad ceva chiar in capatul spritierei, sa fie supapa pe sens, sau nu, nu stiu. Cert e ca nu ma apuc sa dau capitonarea jos sa vad ce si cum.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

            Comment


            • Da, după 10-15 minute de la prima acționare, e cam tot prima actiomare. La stropitorul lunetei întârzierea e mai mare (de fapt prelingatorul lunetei, căci nu stropește).
              Intrebare: daca paleții din pompa nu permit revenirea lichidului, atunci ce se întâmplă în caz că se înfundă duzele ? Se blochează pompa prin consecință, nu ?

              Comment


              • Paletii sunt din cauciuc la cele doua pompe pe care le-am desfacut care nu erau de Dacia. Oricum, nu se intampla nimic. Nici daca ingheata. Nici daca ramane fara lichid.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google