Carlig Remorcare Pe Logan 10ani

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Salut. Cine ma ajuta si pe mine cu indicatii pentru instalarea unui cablaj pentru carlig de remorcare logan 2,nu inteleg cu cablul ala rosu cu papuc unde trebuie cuplat si mai e si o siguranta de 20 A.

    Comment


    • #32
      Bună ziua și bun găsit. Sunt posesor de logan 2 ph2, și doresc să știu dacă pierd garanția în cazul în care îmi montez eu carligul de remorcare. La fosta mașină , chevy aveo sedan nu era problemă de asa ceva, nu se considera ca fiind modificare adusă caroseriei. Iar priza se monta derivație pur și simplu se scotea un conector și se intercala cel de la atelaj. Astfel semnalizarea, poziția și frâna erau paralel. Nu afișa avarii. Doresc să știu însă și poziția Dacia, dacă montez eu carligul... Să nu am surprize...mulțumesc.

      Comment


      • #33
        Salut. Cine ma poate ajuta cu o informatie despre modulul 82 01 652 645 pentru instalatia de remorca logan 2.Vreau sa stiu de la fiecare pin unde trebuie sa mearga firul electric, sau daca ma puteti ajuta cu niste poze cu mufele conectate si cu modulul sa vad unde duc firele electrice.
        You do not have permission to view this gallery.
        This gallery has 2 photos.

        Comment


        • #34
          Buuun. Deci tot eu dau răspunsul.
          Nu se pierde garanția la mașină, deoarece nu se aduce efectiv nici o modificare la mașină...nu e cazul de sudură. Dar ei recomandă, nu neapărat să îl iei de la ei cât să îl montezi la ei, deoarece trebuie strâns la cuplu. Se oferă și garanție la montaj, dacă piesa are omologare RAR și este dedicată Dacia (hakpol, bosal etc). Tot la ei e recomandat să montezi și modulul canbus. Oricum văd că la motorul 1.0 SCe masa maximă a remorcii este de 1040 kg...cu 80 kg apăsare pe cârlig. Bănuiesc că totuși o remorcă de 670 kg nu vor afecta cu nimic...cu Aveo 1.2 72 cp am tractat 750 kg nominal și 1065 maxim și nu au fost probleme. Adevărat, consuma mai mult dar nu am simțit că s-ar fi chinuit prea mult, asta însă cu prețul unui consum mai mare cu cca 2 l față de cel normal în aceleași condiții. Logic de altfel.

          Sănătate, succes, numai de bine să auzim.

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google