Piese Schimbate Pe Garantie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tot legat de garanție și sper să nu fiu off topic.

    Nu mai găsesc discuțiile legate de problemele apărute la garanție, iar aici mă refer la relația client / Dacia sau client / angajat Meridian / Cobălcescu, etc. Aveau parcă legătură cu foaia sau actele pe care deși ar trebui să le emită la final gen "dovadă" că ai fost la ei, angajații se făceau că plouă, chipurile așa fiind noua plotică Dacia împrumutată de la Renault.

    Îmi mai aduc aminte de o poveste tristă, unde un coleg al nostru de forum nu a putut face dovada la ANPC că reparația nu a rezistat și că revenea continuu la service (el parcă cerea banii înapoi sau ceva despăgubiri).

    Chiar așa, cînd ați fost la garanție vi s-a dat vreun act "la mână" sau ați fost aburiți că toate înlocuirile sau reparațiile apar în contul MyDacia?

    *am înțeles că procedura este diferită de reviziile ce apar în caietul de service (acolo, față de intervenția pe garanție, apare clar data și ce s-a schimbat)

    Mulțumesc!
    http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

    Comment


    • Eu am fost cu o problema la instalația GPL, au înlocuit o piesa, problema s a rezolvat, am cerut tot așa ceva sa dovedesc eventual ca am foat in service, nu am primit nimic, dar apare intervenția in contul my Dacia, ceva general: scrie doar intervenție la motor, dar cum am zis problema a fost la instalația GPL

      Comment


      • Am si eu cont myDacia dar nu am reusit sa gasesc niciunde acel istoric de intrari in service - la mine au fost numai revizii, astea nu apar?
        Asadar, unde se afla acest istoric?

        Comment


        • Salutare!
          La mine au mentionat in carnetul de garantie, are rubrici cu interventiile. Am avut trei (la motorul 1.216v): resoftare care se numea actualizare parametri injectie, schimb ulei pe garantie ( la 2000 km de la revizie aparusera cristale de ghesta de la condens si aparea eroare) si o data au gresat/curatat cablul de ambreiaj, scarataia (2 ani nu a mai scartait, apoi a revenit, dar mecanicul a spus ca la 40.000 km nici sa nu ma gandesc sa il schimb, era o chestie de proiectare, vara se incslzea si scartaia)..

          Comment


          • Voi in ce sectiune vedeti aceste interventii?

            Comment


            • Va salut! Ma aflu si eu intr-o dilema si as aprecia daca mi-ati putea clarifica putin urmatorul aspect. Acum vreo 3 luni cand mi-am cumparat o Sandero am intrebat acel stimabil domn care se ocupa de vanzari despre garantia comerciala cu care vine masina, si aici m-am referit strict la acoperirea geografica deoarece voi circula cu masina si o voi si inmatricula intr-un final in Danemarca. Raspunsul a fost limpede si n-am mai insistat deloc pe acest aspect: Garantia Dacia este valabila pe tot teritoriul Uniunii Europene cu conditia ca schimburile de ulei, tra-la-la, sa fie facute in service-uri autorizate, nu stiu ce. Bun. Astazi intamplator, am citit chiar in primele pagini din acel carnet de garantie cu care mi-a fost data in primire masina precum ca, citez: "Garantia comerciala se aplica tuturor autovehiculelor rutiere noi comercializate, in Romania, cu conditia ca acestea sa circule si sa ramana inmatriculate in urmatoarele tari: Franta, Germania, [...]" Nici o pomeneala de Danemarca, Norvegia, Suedia. Inteleg corect faptul ca in conformitate cu acest certificat, garantia mea isi pierde valabilitatea daca folosesc masina in Danemarca si/sau o inmatriculez acolo? Sunt socat. Nu vad nici o justificare in acest sens, Dacia vinde bine-merci autoturisme in Danemarca, exista service-uri autorizate, care-i problema? Apreciez orice informatie. De asemeni am sa apelez si la celebra Voce a Clientului multumit si satisfacut de alegerea facuta.
              Last edited by DeepSpace9; 30 March 2018, 19:19. Reason: eroare tastare
              sigpic

              Comment


              • O intrebare colaterala, de ce n-ai cumparat-o din Danemarca ?

                Comment


                • De retinut: Norvegia nu este in UE.

                  Comment


                  • Re:

                    Originally posted by GuGu21 View Post
                    O intrebare colaterala, de ce n-ai cumparat-o din Danemarca ?
                    Din cauza ca-s cu 80% mai scumpe.

                    Originally posted by abc View Post
                    De retinut: Norvegia nu este in UE.
                    oo...kay... Nu stiam. Merci!
                    Last edited by DeepSpace9; 2 April 2018, 15:18. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic

                    Comment


                    • Dupa 97 de mii de km a cedat blocul de lumini. Astazi a fost schimbat in garantie la Daperom Pitesti. Ma bucur ca a cazut acum si nu peste 3000 de km cand nu mai aveam garantie.

                      Ca o recapitulare, in 3 ani si aproape 100 de mii de km, am schimbat in garantie: culise (sine) scaun sofer, bielete (a fost un OTS pentru asa ceva) si acum monomaneta lumini.

                      Comment


                      • Cineva mi-a zis ca burduful de la planetara nu se schimba pe garantie. Eu nu cred. Are cineva mai multe informatii? Multumesc.

                        Comment


                        • E destul de logic. Aproape intotdeauna spargerea burdufului de planetara se datoreaza unor cauze externe - se inteapa sau taie in diverse chestii pe care le iei de pe drum. Burdufurile din termoplastic sunt destul de rezistente, nu am auzit sa fie probleme cu ele cu exceptia celor enumerate. In rest ar mai putea fi vorba de neetanseitati datorate unui montaj gresit (foarte putin probabil) sau rulemntului cu etansare de la burduful de la cutie pe partea stanga. Dar nu stiu daca aceasta versiune mai echipeaza si in prezent Dacia. In aceste ultime cazuri e clar ca vor fi inlocuite in garantie de Dacia.

                          Comment


                          • @DeepSpace9

                            O intrebare si mai intrebatoare, stii cat te costa sa inmatriculezi Loganul in Danemarca? Au taxa mare de inmatriculare.

                            Comment


                            • Am schimbat geamul de la oglinda dreapta. Se dezlipise geamul de pe rama de plastic. Am fost la ei, au constatat, au comandat geamul, in cateva zile a venit, montat/ semnat/ plecat.

                              Comment


                              • Originally posted by Fanez View Post
                                Cineva mi-a zis ca burduful de la planetara nu se schimba pe garantie. Eu nu cred...
                                Am fost la service, au constatat, au trimis observatiile la fabrica. Dupa doua zile mi-au zis ca-l schimba pe garantie. Astept sa ma cheme.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google