Logan Cu Motor 1.0 Sce Pareri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • In dimineata aceasta am mai descoperitun un lucru neplacut. Oglinzile mi s-au aburit instantaneu in timpul deplasarii. Si nu era la cateva minute de la pornire ci la vreo 20 de minute dupa plecare. Precizez ca nu am oglinzi cu dezaburire. In masina temperatura era ok si nu aveam caldura pornita. A trebuit sa o pornesc ca sa se dezabureasca. Cate masini am condus, e prima data cand mi se intampla asta. Ma gandesc ca eram intr-o zona cu diferente mari de temperatura pe suprafete mici. Alta explicatie nu gasesc.

    Comment


    • pai ce lagatura au oglinzile aburite cu caldura din masina?

      Comment


      • Da, se intampla sa se abureasca oglinzile, am patit si eu la Solenza inainte. E o pura concidenta ca ai dat drumul la caldura si s-au dezaburit (oglinzile sunt in exteriorul masinii). Am patit si la masina actuala dar avand incalzire in oglinzi, s-a rezolvat destul de repede

        Comment


        • Se intampla cand ajungi dintr-o zona rece, intr-o zona usor mai calda si mai umeda. De exemplu, cand ajungi in oras pe timp de ceata. Sau chiar la drum intins...cand este rece...si ajungi in zone unde a plouat si mergi cu viteza mica. Nu's masina la care sa nu se intampla asta. De fapt, nici amcar nu tine de masina/obiect.
          Daca te uiti, inclusiv pe capota poate aparea fenomenul (pe parbriz putin mai greu, mai ales daca-i frig, dai drumul la caldura...deci implicit este usor mai cald decat mediu

          Comment


          • Intradevar, era putina ceata. Poate ca la alte masini pe care le-am condus nu m-a interesat acest lucru si de aia ma gandesc ca nu am observat. La masina aceasta stau cu ochii pe ea ca pe butelie, poate de asta am observat.
            Ms. de info.

            Comment


            • Inevitabil...este masina noua...si eu am fost asa la inceput...urmaream tot...pana si cum se aude cand bag benzina in rezervor...m-am linistit

              Comment


              • Am intrat pe site la configurator rate si imi da o rata de 600lei de exemplu.
                La acesti bani se mai adauga ulterior si casco?

                Comment


                • Evident. Plus RCA si taxe si impozit

                  Comment


                  • Referitor la rate si configurator,cind mergi la dealer nu e la fel nici pretul masinii nici rata si mai este si avansul care este intre 5% si pina la 70% din Pretul masinii in LEI,exista o diferenta mai mare sau mai mica fata de configuratorul de pe site si rata reala pe care ajungi sa o platesti!Configuratorul de pe site e reclama sa te faca sa te duci la ei,eu aveam draftul la rata pe 600 lei cu avans 20% si rata reala este 660 lei fara Casco si atentie ca mai ai si alte costuri: avansul,RCA,Nr.Rosii si CASCO NU E OBLIGATORIU este optional!Sper ca iti sunt de folos informatiile!
                    Last edited by Volkus; 9 November 2018, 09:46.

                    Comment


                    • Da' voi aveti 2 ani? Normal ca este reclama ca sa te atraga.

                      Insa ca orice comerciant iti scrie mare si frumos : "Datorită modificărilor tarifare sau evoluțiilor constante ale produselor, prețurile și opțiunile afișate pot să nu reflecte întocmai ultimele date oficiale Dacia. Consultați un agent autorizat Dacia pentru informații actualizate."

                      CASCO e obligatoriu daca iei prin leasing si optional daca nu. Dar as zice ca la orice masina noua CASCO e obligatoriu, dar na fiecare cu piticii si posibilitatile lui.
                      Last edited by sadicu; 9 November 2018, 10:02.

                      Comment


                      • Ma gandeam la o schema, sa dau 2000E avans si rata de 600 lei pe 5 ani dupa care sa vand actuala 1.4 si sa mai achit din credit.
                        As lua si ceva SH dar majoritatea prietenilor ce si-au luat Passat, Golf, Ford, au bagat cam 2000E in primul an in piese plus timp pierdut unde la ,,caruta,, actuala doar ulei si consumabile.

                        Comment


                        • Aici e topic de “motoare”, nu birou de rate.
                          Keep walking...

                          Comment


                          • Cu toate că suntem puțin "of topic", Dan_Ionut țin să-ți spun că ceva în genul acesta am făcut și eu, avans cash 2000e si restul rata pe 5 ani la 650ron rata fixă, din care 1 an aproape s-a dus. Masina în cauză Logan Prestige 1.0 Sce luată cu 8500e cu ceva discounturi. Am avut si varianta sa dau acești ban pe un SH, însă am preferat mașina nouă implicit garanție 3ani și n-am regretat nicio clipă. Fiecare face cum crede că îi este mai bine. Ca exemplu dacă aș fi ales un SH de 4-5ani să zicem când aș fi terminat de plată ultima rata deja mașina ar fi avut 10ani...

                            Comment


                            • Originally posted by augustus8186 View Post
                              să zicem când aș fi terminat de plată ultima rata deja mașina ar fi avut 10ani...
                              Vrei sa zici vreo 15...

                              Comment


                              • Pai daca ar fi avut vreo 5ani si inca 5 de rată de unde 15?
                                Asta dacă avea deja 10ani ��

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google