R A R - I T P

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dai innainte,poate nu s-o pleosti tocmai la I.T.P.
    LOGAN--> <--TOYOTA

    Comment


    • Am luat ITP-l fara probleme , am forjat-o la >4000rpm vreo 10 min pe centura ( 100km/h in a 3-a ) si nu au mai iesit deloc noxe la control. Eu credeam ca 3500 este deja mult la condus un diselache dar se pare ca nu e asa. Acum o sa stiu pt : urmatorul ITP

      Comment


      • Mai bine dadeai si tu de un suc la sefu' de la ITP.
        Cu cati km ai scurtat functionarea motorului avand in vederea turatia cu care ai mers?

        Comment


        • Daca mai prinde motorul urmatorul ITP )

          Comment


          • Originally posted by gigiman View Post
            Daca mai prinde motorul urmatorul ITP )
            Ha ha mi-a placut gluma.

            Comment


            • dan.Gutu,spune-mi te rog daca ai mai intilnit cazuri in care fisa de pe calculator de la RAR sa nu corespunda cu CARTEA DE IDENTITATE A MASINII,...Sau m-au dat cu "var" cei de la statia ITP la care am fost si cum ar trebui sa procedez sau ce trebuie sa fac???
              Ambition 1,5 DCI Sedan

              Comment


              • Datorita proastei arhivari,unele date din C.I.V. Nu figureaza in baza de date RAR,sau mai rau, autovehicolul sau vehicolul cu figureaza deloc.La Logan am intalnit foarte des problema datelor de la rubrica modificari,acestea nu figureaza la RAR.Daca vreti sa stiti aceste probleme pana sa ajungeti la ITP,un PM cu seria CIV si ultimile 3 caractere din codul VIN,si va spun tot istoricul masinii,dar toate astea pe PM va rog.Stiu cei de la statia ITP ce trebuie facut,este o procedura standard si este obligatia lor sa remedieze situatia.
                Last edited by dan.gutu; 3 July 2008, 14:59.
                LOGAN--> <--TOYOTA

                Comment


                • dan.Gutu,multumesc frumos de raspuns,luni am sa ma duc inapoi la statia ITP,poate s-a rezolvat si am sa reusesc sa fac si eu ITP-ul.
                  Ambition 1,5 DCI Sedan

                  Comment


                  • Am toba sport si silencer deci cand il pun sus nu mai suna.Daca dau jos si intermediara(toba din mijloc) voi avea probleme la ITP ? Mai ies gazele care trebuie ?
                    Its just a car ...

                    Comment


                    • Tocmai am facut astazi ITP-ul la Meridian Vest - pret 85 RON fara nici un fel de spaga data sau alte atentii.
                      Mi-a placut ca nu mi-au omorat masina imediat ce m-am dus la nenea ala(zic asta pentru ca intamplator am avut masina ~ 2 saptamani in service la ei pentru niste mici "retusuri" la caroserie si cum este evident de altfel, motorul era mai mult decat rece, fiind pornita doar de 2-3 ori cat au mutat-o de colo-colo prin curte/service).
                      A venit la masina, a facut un tur de jur imprejur probabil sa vada daca este vreun defect care sare-n ochi, dupa care a pornit motorul, a lasat-o aprox 1 minut, a ambalat-o de cateva ori, m-a intrebat daca am avut/am probleme la motor(mi-a explicat ca e obligat sa ma intrebe, ca ei or sa o forteze in gol pentru testul de noxe si ca daca ar fi fost ceva posibile probleme sa nu-i dea in goarna chiar asa de tare ca sa nu fie surprize ) dupa care a disparut inauntru cu ea.
                      Acolo masina a ramas cu motorul pornit inca vreo 15 minute cat s-a fatait pe langa ea, cat i-a facut testul de frane dupa care a venit randul si testului de noxe, moment in care am crezut ca mi se rupe inima cand am vazut in ce hal o ambaleaza in gol.
                      Trecand peste asta, ideea este ca totul a fost super ok, nu a dat fum negru deloc nici cand o ambala de credeam ca-i plezneste motorul, singura scapare a bietei masini au fost cativa norisori mici si neconsistenti de fum gri in momentul in care incepea sa o ambaleze(sincer nu prea pot sa-l numesc fum dar na..). M-a bucurat faptul ca l-am auzit pe tipul care s-a ocupat de ITP zicandu-i unei alte persoane de acolo din service(in timp ce se uitau amandoi pe monitor dupa testul de noxe) ca emisiile au fost extrem de mici. Ma rog, nu ma pricep, dar am dedus din discutia lor ca era de bine si ca nu intalneau prea des varianta asta.
                      O singura intrebare am...Am atasat si 2 poze ca sa fie clara treaba. Stopul meu stanga spate a fost crapat/zgariat de un binevoitor in parcare si nu am avut timp sa aleg la casco sa-l schimb si nici sa iau eu altul sa-l schimb singurel in fata blocului n-am apucat.
                      La un moment dat, tipul de la ITP s-a uitat putin stramb la mine cand se plimba pe langa masina si a aratat spre stop...I-am explicat care a fost situatia si intr-un final a trecut mai departe fara sa mai zica nimic..
                      Eram curios.. Pentru o zgarietura/crapatura in genul celeia din pozele atasate te poate pica ITP-ul ?
                      Attached Files
                      Last edited by valeriuciprian; 16 July 2008, 07:22.
                      ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                      Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

                      Comment


                      • Stie cineva cat costa inmatricularea unui atv de 250cm si ce acte sunt necesare?
                        Atv este din 2007,adus din germania,nu a fost niciodata inmatriculat,am stat un an cu el in curte pana mi s-a adus certificatul de conformitate si factura.Mai trebuie si alte acte?

                        Comment


                        • Imi poate spune cu cat timp inaite de exprirare se poate face itp`u deorece as vrea sa fac niste modificari la masina care contravine itp`ului..Si nu as vrea sa ma impiedice itp`ul

                          Comment


                          • I.T.P. Poti face zilnic daca te tine buzunarul,oricum eu recomand sa se faca cu 1 luna mai innainte,daca sunt eventuale probleme sa mai poti circula.
                            LOGAN--> <--TOYOTA

                            Comment


                            • Dan.Gutu poti sa-mi raspunzi si mie te rog la intrebarea de la finalul postului meu de pe pagina anterioara? (mai exact asta http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=160 )

                              Multumesc!
                              ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
                              Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs

                              Comment


                              • Deci legal, orice urma de accident,din oricare cauza,se consemneaza in raportul I.T.P,la tine cum nu era ceva exagerat,inspectorul a trecut cu vederea.
                                LOGAN--> <--TOYOTA

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google