R A R - I T P

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • E normal sa primeti bon sau factura, ei presteza un serviciu.

    Comment


    • Asa e la noi din pacate; sunt destule statii care "uita" sa mai dea si bon eu, la masina de serviciu am umblat 2 zile ca sa primesc un bon si inca 2 sa mi se faca factura sa ma pot deconta. In schimb cand am mers cu loganul la itp am dat 83 roni la alta statie itp , (in service Dacia) si am primit bonul pe loc (chiar au insistat sa-l iau).

      Comment


      • asta este data viitoare o sa iau bon! prostia mea, am stampila pe talon asta conteaza foarte mult

        Comment


        • Scuze de intarziere !La orice serviciu sau,cand cumperi ceva este normal sa se dea bon fiscal.Asta nu inseamna ca este ITP-ul facut ilegal sau fara valabilitate,pur si simplu acei bani nu au fost contabilizati.Daca aveti dubii asupra unui ITP facut legal,dati un PM cu datele masinii si va spun daca este in regula.ITP-ul poate sa fie valabil si sa nu apara in acel program de control de la RAR,am patit si eu.Daca dati actele la nustiu cine si va aduce talonul cu ITP valabil,chiar daca are si elementele de siguranta aplicate,99,9% este fals.
          LOGAN--> <--TOYOTA

          Comment


          • Poate au mai avut si altii problema mea, am fost zilele trecute sa fac ITP-ul, a venit un baiat, a luat cartea de identitate, talonul, a verificat seriile, cand sa o suie pe stand vine alt mester care mi-a zis ca nu imi face verificarea pe motiv ca am admisie de aer custom, numai am carcasa de plastic a filtrului de aer si ca trebuie sa ii faca poza, de roti si arcuri nu-mi a zis nimic, dar totusi a fost de treaba, in ideea ca ma asteapta cu capacul filtrului de aer, sa il puna de forma pe motor .
            Astazi ii fac din nou o vizita, am luat carcasa... in porbagaj, vedem ce o iesi.

            Comment


            • Am fost si eu azi sa fac rar-ul la masina si a fost ok, e in stare excelenta la cei 34k kilometrii

              Comment


              • Acum doi ani la itp am dat 126 ron,si sa va spun si de ce asa mult,cica se fac blocari adica dupa ce iti introduce datele in pc lor de la masina ta cei de la bucuresti o blocheaza pe stand,bine numa in anumite zile,perioade,etc mai mute criterii ei stiu pana vine un sugaci deal lor care e pe zona sa faca un al doilea itp la masina,cum ar veni il controleaza pe cel ce face itp -uri sa vada daca face vreo smecherie adica daca masina e in stare perfecta pentru a trece cu brio,eu nu am stiut cat costa normal si am platit la urma banii acestia, dupa am aflat ca am platit dublu,ca cel deal doilea itp tot eu l-am platit,nesimtitii dracului numa in romania intalnesti japca de asta plus ca am stat cu masina blocata de la 9 dimineata pana la 2 si tot din banii mei am facut daca stiam atunci pe moment ce era la gura mea creca fugea toata lumea care era pe acolo niste ordinari japcari nu se poate asa ceva macar sa se faca pe banii lor ca nu eu iam chemat,acum in octombrie am itp din nou stiu la ce sa ma astept,data asta nu ma mai fraieresc ei pe mn si plus de asta si ordinarii aia de la bucuresti nau vazut ca au blocat un logan cu vrchime 2 ani si 40 de mii km la bord,ce era asa s.f.de verificat ca era ca si noua,asa ca aveti grija si voi nu acceptati asa ceva.

                Inca ceva in partea de jos a parbrizului am o crapatura de vreo 20 de cm oare o sa am probleme la itp?
                Last edited by vladoi; 14 September 2011, 00:15. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • Si daca era de 2 cm crapatura, daca voia tot te respingea la ITP. Pui un ban pe ochii aluia de la ITP si pariu se face ca nu vede nici o crapatura.

                  Comment


                  • Unde ma indrumati sa fac si eu un IPT in Sibiu.

                    Multumesc

                    Comment


                    • Originally posted by jambon View Post
                      Acum doi ani la itp am dat 126 ron,si sa va spun si de ce asa mult,cica se fac blocari adica dupa ce iti introduce datele in pc lor de la masina ta cei de la bucuresti o blocheaza pe stand,bine numa in anumite zile,perioade,etc mai mute criterii ei stiu pana vine un sugaci deal lor care e pe zona sa faca un al doilea itp la masina,cum ar veni il controleaza pe cel ce face itp -uri sa vada daca face vreo smecherie adica daca masina e in stare perfecta pentru a trece cu brio,eu nu am stiut cat costa normal si am platit la urma banii acestia, dupa am aflat ca am platit dublu,ca cel deal doilea itp tot eu l-am platit,nesimtitii dracului numa in romania intalnesti japca de asta plus ca am stat cu masina blocata de la 9 dimineata pana la 2 si tot din banii mei am facut daca stiam atunci pe moment ce era la gura mea creca fugea toata lumea care era pe acolo niste ordinari japcari nu se poate asa ceva macar sa se faca pe banii lor ca nu eu iam chemat,acum in octombrie am itp din nou stiu la ce sa ma astept,data asta nu ma mai fraieresc ei pe mn si plus de asta si ordinarii aia de la bucuresti nau vazut ca au blocat un logan cu vrchime 2 ani si 40 de mii km la bord,ce era asa s.f.de verificat ca era ca si noua,asa ca aveti grija si voi nu acceptati asa ceva.

                      Inca ceva in partea de jos a parbrizului am o crapatura de vreo 20 de cm oare o sa am probleme la itp?
                      daca e doar o singura dunga nu ai probleme ,dar sa nu fie in fata soferului.
                      ai platit a 2-a oara degeaba.E moca.E problema RAR-ului.
                      CT-97-VIPsigpic

                      Comment


                      • Am fost si eu azi sa fac itp-ul la masina si a fost ok. 2ani + revizia cost total 80 ron + revizie adica :filtru ulei,filtru aer,ulei 137,08 + manopera 102,01=239,09 un total de 319,09 ron - 50 ron discount din vaucerul obtinut de la itp care se acorda la efectuarea itp-ului in reteaua renault dacia rezulta un total de 269,09ron.

                        Comment


                        • cum se face itp la motor grup vaslui

                          Am mers luni sa fac itp la loganul meu de 1,4[modificata cu , comenzile la mana pentru handicap].Inginerul itp insista sa se urce la volan sa-i faca testul de frane ,chiar daca i-am spus ca masina e modificata si nu poate oricine sa o conduca si ar fi mai bine sa stau eu la volan.El nu si nu sa ma dau jos.S-a urcat pe role, a oprit motorul si i-am zis din nou sa se dea jos.nu a ascultat a pornit-o din nou si accelerat,a incurcat comenzile si atrecut printr-un perete de tabla,iar roata din dreapta s-a oprit intr-un stalp de fier si s-a rupt bratul,aripa dreapta infundata si zgaraiata toata partea dreapta si cupola.Momentan masina e la service pentru vopsire totala si reparatiile necesare,platite de cel de la itp.

                          Comment


                          • Originally posted by sinja View Post
                            Salutare,
                            Maine trebuie sa fac inspectia tehnica periodica la rar. (Logan 11000 km la bord-2 ani condus decent). Sa ma astept la vreo surpriza ? intrebare retorica.
                            Cam ce se mai verifica la rar.
                            Si inca cateva intrebari
                            Trebuie 2 triunghiuri reflectorizante? Extinctorul expira in 2 ani?
                            stai linistit eu am 30000 si nu am avut nici o problema la rar,trbuie 2 triunghiuri iar extinctorul are 2ani valabilitate

                            Comment


                            • Ajunge un triunghi reflectorizant. Exctinctoarele pot avea si 5 ani valabilitate, asa cum are cel din portbagajul meu. Te uiti pe el si vezi ce valabilitate are.

                              Comment


                              • Nu se uita de alea decat daca e inspectorul de la rar. Eu aveam si trusa expirata si extinctorul dar putam sa nu am, nu a ridicat capota sa se uite in portbagaj.
                                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google