Dacia Logan MCV Laureate TCE 90 2018

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dacia Logan MCV Laureate TCE 90 2018

    La mulți ani tuturor! Închei anul cu o mașină nouă ceea ce e o noutate absolută pentru mine, de 10 ani de când am carnet am condus doar vechituri.

    Pe scurt, după o perioadă de cercetări, și vizite multiple la toți dealerii din București (cu multe, multe peripeții), într-un final, am reușit să iau mașina.

    A fost comandată de pe plarforma online Dacia, de Black Friday, cu reducere comercială Dacia de 1000 euro. La care s-a adăugat tichetul Rabla (aveam un Matiz ruginit...), și, penru că am reclamat catre Dacia o serie întreagă de probleme cu dealerii, am primit cadou și un set de anvelope de iarnă (deși mașina e luată pe firmă, iar campania de anvelope gratuite era destinată doar persoanelor fizice).

    Inițial îmi doream Seria Limitate Plus GPL, cu Media Nav. Dar ar mai fi durat încă 2-3 luni. Când am văzut Laureate-ul pe site, am decis să îl iau, și cred că a fost o decizie bună!

    În încheiere, vă pun câteva poze, cam așa arată după prima spălare

    Am făcut 350 km în 10 zile, și pot să spun că, deși la începutul anului nu vroiam să aud de Dacie, după ce am fost 3 săptămâni în Austria și am văzut Dacii pe toate drumurile, am decis să îmi iau și eu. Alternativa era să iau un Golf sh, pe care probabil că l-a vândut un neamț ca să își ia.... Dacie nouă.

    Nu regret deloc, din toate punctele de vedere mi se pare că e o mașină străină! Și îi voi adăuga MediaNav și cameră marșarier, și probabil și instalație GPL, peste câteva luni.

    Un an nou cât mai bun vă doresc!
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 6 photos.

  • #2
    La multi ani si felicitari pt achizitia facuta! Cat mai multi km cu noua frumusete!

    Comment


    • #3
      Mulțumesc Mă bate gândul să îi fac niște îmbunătățiri estetice, îmi place mult cum arată varianta Stepway, și aș vrea să îi adaug ornamentele exterioare, am găsit ornamente pt uși/aripi dar încă nu m-am prins dacă trebuie schimbate bara față și bara spate...

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google