Sa Nu Faceti Niciodata RCA Sau CASCO La EUROINS
Collapse
X
-
am la casco la groupama si am avut dauna 2600 ron si intr-o saptamana mi-au facut masina la servisu care am vrut eu.atat doar k ati pun franciza de 100 euro
-
Corect, dara daca EUROINS nu ii ofera o despagubire corecta, poate sa isi recupere diferenta d epaguba prin proces civil de la vinovat, adica de la cel ce l-a lovit. Pe langa dumnezei, o sa mai faci si drumuri pe la judecatorie. Si pe la banca apoi. La Astra Asigurari de exemplu pt 1,4 motorizare era doar cu 20 de lei mai scump ca la EUROINS. Cam cat parcarea de mai multe ori la judecatorie, cu ocazia proceselor, of course. Basca avocatul. Eu spun un NU mare firmelor de asigurare fantoma. Doar nefacand asigurari la ele le vom elimina.
Leave a comment:
-
Da ca o sa se bucure ala de-l busesti ca ti-ai facut tu asigurare la tiriac sau altii cu 6-700 de lei pe an si nu la euroins.o data ce l-ai busit iti trage niste morti de uita si ca ai asigurare ca lumea si tot.asa ca fiecare cu p...masii.riscu meseriei
Leave a comment:
-
si este corect sa stii ca doamne fereste daca il troznesti pe unu ala sta si plange ca nu i se repara masina. poate si a strans omul toti banutii din casa si s a si imprumutat sa isi ia un 1.4 chel de logan. eu nu as dormi noaptea sa stiu ca am facut asa ceva. dau de 2 ori mai mult da stiu ca nu imi aprinde lumea lumanari la biserica.
Leave a comment:
-
eu am avut la euro ins....dar sincer pe mine nu ma intereseaza prea mult asigurarea rca...ca nu depind eu de ea....doar cel pe care il lovesc...in 3 ani de cand am permisu ...nu am lovit pe nimeni nici macar un accident usor...asa ca nu imi fac grij...
bafta
Leave a comment:
-
am fost la casco si da imi da dauna totala. de 10 ani o am eu, tata a cumparat o primu acum 10 ani. adusa din germania. adica de 10 ani e in posesia mea. masina e fabricatie 90
Leave a comment:
-
pai daca e asigurata la 600 euro ,si reparatia face 100 mil ... o sa iti dea aia 600 euro si masina ti-o face dauna totala... deci 600 euro + masina...
de 10 ani ai tu masina ? ca e30 ultimele s-au fabricat in 1994
)
Leave a comment:
-
am facut la bcr. am masina de 10 ani. e asigurata la 600 euro. si ma costa 370 pe an. da cat la un logan pt ca e foarte scumpa la reparat.
m am dus la ei si mi au zis ca asta e suma maxima pe care mi o pot da. in orice service m as duce. nu am cerut eu numic.
Leave a comment:
-
ca de obicei o voi face pe casco. o sa le fac reclamatie la csa. de tribunal si de injustitia romana chiar nu am chef acum.
Leave a comment:
-
Ce m-ai ....euroins..ardaf..carpatica..firme fantome nu alta. Mai stiu eu 2 patiti, care Euroins, nu au vrut a face plata daunelor....Traisca CASCO, dar cei care nu au?!......
poti sa ii dai in judecata.....dar dureaza fff mult, si nu stiu daca rezolvi mare lucru.
Leave a comment:
-
fa o sesizare la csa comisia supraveghere asigurarilor sau ceva de genu
Leave a comment:
-
eu am avut la carpatica... si pentru o portiera am stat cu masina o luna pe dreapta.. mi-a fost reparata.. si o tzineau aia in service degeaba pentru ca astia de la carpatica nu vroiau sa semneze plata.. se tocmeau la pretz...
in schimb la euroins a mers brici treaba... n-am avut nicio pb de fiecare data cand am avut nevoie.... probabil conteaza si orasul... si oamenii care lucreaza acolo...
Leave a comment:
-
Reclama-i la protectia consumatorului. Pe bune. Au mai fost societati de asigurare luate la puricat de agentia aia nationala de control. oricum cam alta sansa nu ai. La tribunal, poate...
Leave a comment:

Leave a comment: