Ghid Pentru Asiguratii Astra

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ghid Pentru Asiguratii Astra


    Autoritatea de supraveghere financiara a publicat un ghid pentru asiguratii astra. Eu am si Casco si RCA la Logan la Astra, voi denunta ambele contracte de asigurare cerand recuperarea primelor platite in avans (pana prin mai).
    O sa fac si o asigurare RCA noua, evident.
    ASF mai zice:
    Persoanele care au un accident pentru a cărei constatare a daunei trebuiau în trecut să se adreseze ASTRA se adresează în acest moment FGA. Nici o altă constatare de daună nu este valabilă, până la informarea consumatorilor în alt fel de către FGA.

    În cazul în care aveți un accident, trebuie să completați o cerere-tip Cerere deschidere dosar daună și să contactați FGA.

    FGA vă va comunica detaliile programării pentru constatări.

    Constatările pentru posesorii, beneficiarii sau păgubiții Astra sunt GRATUITE pentru consumator. FGA acoperă costul constatărilor care se fac de către FGA sau de firme mandatate de FGA. Orice alte promisiuni de întocmire de dosare acceptate de FGA, dacă firma nu are mandat expres din partea FGA, sunt false.

    Consumatorii nu trebuie să se lase înșelați de acești falși intermediari. Recomandăm ca orice caz de acest gen să fie adus în atenția Poliției sau a ASF.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google