Uniformizare B/M

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Uniformizare B/M

  Dragi colegi de trafic,
  Va redau mai jos o schimbare in legislatia RCA care pe mine ma avantajeaza mult la buzunar- uniformizarea clasei B/M:
  1. Prevederi legale cu privire la uniformizarea clasei B/M pentru PF

  Art. 32 din Norma ASF 20/2017 prevede :
  (4) In situatia in care un asigurat persoana fizica detine mai multe vehicule, asiguratul beneficiaza de aceeasi clasa a sistemului bonus-malus pentru toate vehiculele; la data intrarii in vigoare a prezentei norme, reinnoirea contractului de asigurare incheiat de catre persoanele fizice care detin mai multe vehicule se incadreaza in cea mai favorabila clasa de bonus-malus corespunzatoare istoricului de daunalitate al asiguratului.
  Uniformizarea clasei B/M este procesul de modificare manuala a clasei B/M aplicabil persoanelor fizice ce detin mai multe clase B/M in vederea incadrarii la cea mai favorabila dintre clasele B/M detinute atunci cand aceasta nu se stabileste automat de catre sistem.
  Exemplu : prespunand ca aceeasi persoana fizica detine doua vehicule, unul cu clasa B/M B0 si celalalt cu clasa B/M B8, inseamna ca atunci cand va incheia asigurarea RCA pentru vehiculul cu clasa B/M B0 va putea solicita ca tariful de prima sa se calculeze cu clasa B/M B8 pe care o detine la celalalt vehicul. In exemplul dat beneficiul obtinut in urma uniformizarii este de reducere a tarifului de prima pentru vehiculul cu clasa B/M B0 cu 50%.

  Drumuri faine!
  Saab 9-5 Aero

 • #2
  S-a discutat acum 4 zile pe topicul dedicat asigurarilor RCA.
  http://www.loganclub.ro/forum/asigur...91#post1774291
  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

  Comment

  Working...
  X
  Anulare DPF
  Politica de Securitate Google