Cumparare Logan Sh Care A Fost Cumparat Cu Credit Auto

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  sal

  Am un Logan luat in rate la BRD ...am tot acte talon carte masina 2 chei platesc impozit etc.etc. ... am fost la banca si am intrebat concret daca este in arhiva electronica de garantii mobiliare si doamna de acolo mi-a spus ca verifica si sa sun in 2-3 zile ...mentionez ca pot stinge creditul pt ca mai am de plata undeva la 700 ron dar il pastrez pt casco .
  Am intrebat concret ce se poate intampla ..si mi-a spus ...: ca pot vinde masina si ca vina este a politiei ca nu verifica daca este sau nu este masina pusa drept gaj la arhiva electronica de garantii mobiliare ...insa atentie daca nu se platesc restul ratelor banca poate lua masina de la oricine si oricand are chef in orice situatie .... pagubitul urmand a se adresa instantei pentru recuperarea banilor ...adica daca eu vand masina si nu mai achit ratele cumparatorul risca sa ii fie ridicata masina ...iar ca sa mai vada banii trebuie sa ma dea in judecata pe mine.
  M-am interesat si mi-a dat de gandit pentru o ulterioara achizitie SH a unui automobil ...in cazul in care vanzatorul omite sa imi zica ca a fost luata in rate si el nu mai are chef sau nu mai poate sa isi achite ratele banca poate venii la mine acasa si sa imi ia masina cu platforma .

  bye

  Comment


  • #32
   pe politie o doare-n cot de faptul ca masina e sau nu gaj la vreo banca. nu-i treaba politiei, aia verifica contractul d evanzare-cumparare, daca aide la primarie hartia ca nu ai datorii la bugetul de stat, pe politai il doare-n cur de proprietar, atata timp cat pe masina se plateste impozit. tanti aia e nou angajata sau e aproape pensionara? cam da impresia ca nu stie sigur ce vorbeste.
   Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

   Comment


   • #33
    la achizitie in sistem leasing proprietar al masini este firma de leasing.....iar beneficiarul contractului este utilizatorul masini pana la plata integrala a contractului...cand firma de leasing trece masina pe numele utilizatorului numai in situatia in care acest aspect este mentionat expres in contract sau utilizatorul isi exprima aceasta optiune cu cel putin 45 de zile inainte de ultima rata contractuala !
    "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are ├«ncă 25 de litere."

    Comment


    • #34
     pffff deci:

     Eu as vrea sa imi VAND masina, care este luata cu credit auto, pe 10 ani de la BRD.
     Ideea este ca nu as vrea sa achit creditul in urma vanzarii pentru a nu face un altul la alt curs (cel prezent) si la alta dobanda...deci... se poate schimba natura creditului, sau a gajului, ca sa imi pot lua cartea de identitate? si sa vand masina? ...
     MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

     Comment


     • #35
      si eu am masina prin brd,dar eu am cartea masini acasa pe numele lui matusamea.tie nu ti-or dato?

      Comment


      • #36
       e la banca....
       MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

       Comment


       • #37
        Nu se poate schimba natura creditului.

        Comment


        • #38
         pai bine si cand faci ITP nu iti cere carte masini,atunci cum o faci daca nu o ai?

         Comment


         • #39
          cartea de identitate e una, talonul e altceva.... sa nu facem off topic
          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

          Comment

          Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google