Rate Fara Dobanda

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • yrman
  replied
  Daca tot suntem la capitolul asta am si eu o mare nedumerire. Voi cand va achizitionati produse bancare nu primiti si o carte de vizita de la Gigel/Gigica care s-a ocupat de voi? De ce nu sunati la numarul ala de pe cartea de vizita? Chiar sunt curios de raspunsul la intrebarea asta.

  Leave a comment:


 • giowanny
  replied
  Auto Cobalcescu au cu card avantaj dar nu stiu daca e Cobalcescu si in Pitesti.

  Leave a comment:


 • yrman
  replied
  Da nu e mai simplu sa intri pe site-ul lor( credit europe bank) si sa te uiti in reteaua de parteneri?

  Leave a comment:


 • madi
  replied
  Eu am platit cu card de debit la Daperom Pitesti.Poti da un telefon la ei sa vezi daca accepta card avantaj.

  Leave a comment:


 • motanel_pufos
  replied
  Stie cineva un service pt dacia unde pot plati cu cardul avantaj? Inainte mergeam la pitesti la Amat dar li s-a stricat pos-ul si trebuie sa fac revizia.
  Multumesc

  Leave a comment:


 • usurelu_okok
  replied
  eu am card avantaj de ~ 1 an si mi se pare sincer foarte misto atata timp cat nu faci abuzuri. singurul comision pe care il platesc catre CEB este cel de administrare cont la fiecare 12 luni. in momentul de fata e de 49 ron. alte costuri ascunse nu sunt daca faci cumparaturi doar de la magazinele partenere. gasesti lista cu magazinele la ei pe site. ceea ce recomand e sa NU SCOATETI BANI DE LA BANCOMAT. te omoara dobanda care e undeva la 30 %.

  Leave a comment:


 • Szente Sandor
  replied
  Aici nu este vorba numai de asteptat, mai trebuie si facut ceva.

  Leave a comment:


 • Szente Sandor
  replied
  Abia astept sa nu mai avem credit la banca.
  Last edited by Szente Sandor; 23 November 2011, 09:32.

  Leave a comment:


 • cos_min_i
  replied
  Eu am Bonus Card de la Garanti si am luat de la EMAG mai multe componente in rate ,iar in fiecare luna platesc ratele pentru fiecare component cumulate fara nici un cost suplimentar

  Leave a comment:


 • Szente Sandor
  replied
  Solutia cea mai buna este sa nu avem niciun credit. Mai ales pe timp de criza.
  Last edited by Szente Sandor; 23 November 2011, 09:28.

  Leave a comment:


 • yrman
  replied
  Asa cum a zis si Eugen. CardAvantaj e cel mai bun de pe piata in anumite limite. Eu lucrez la alta banca. Poti sa folosesti si cardul de la MillenniumBank (aici lucrez) care la fel are rate fara dobanda in urmatoarele conditii:
  suma minima 1000 RON
  Nr. Rate: 4-12
  Maxim 2 planuri de rate fara dobanda/an.

  Exact cum s-a mai zis, cardul de credit este un instrument de plata pentru mediu electronic. Atat timp cat inveti sa il folosesti e foarte bun, daca ai calcat pe bec te-ai dus pe copca.

  Leave a comment:


 • bodo_2806
  replied
  eu am cumparat cu card avantaj ceva. atat timp cat platesti rata in totalitate pana la scadenta nu ai dobanda, iara daca scoti bani cash trebuie sa-i pui inapoi in 45 zile incepand cu prima zi a lunii in care esti. adica scoti bani pe data de 2.11 ii pui inapoi pana pe 15.12, scoti bani pe 29.11 ii pui inapoi tot pana pe 15.12. aici e smecheria de unde castiga banca cu aceste carduri. ei zic 45 zile de gratie , dar "uita" sa spuna de la data de 1 a lunii in curs. pe extrasul de cont imi vine lunar scris ingrosat suma minima de plata, care reprezinta 5 sau 10% din rata, iar mai jos scrie total de plata pentru luna x.

  Leave a comment:


 • DaniD
  replied
  Uite. Am si eu un credit card de la bcr pe care dupa 4 ani si un pic am reusit cu greu sa pun toti banii cheltuiti inapoi (4000ron). Dupa asta am primit o instiintare cum ca perioada de valabilitate a tipului de credit a expirat si ca se inlocuieste gratuit si fara orice fel de adeverinta creditul cu unul mai performant de la bcr (powercard) si in urma careia voi beneficia de si mai multe avantaje. Da, asa s-a si intamplat. Am primit noul card si o brosura. Intr-o groaza de locuri pot cumpara cu acest card in 2 sau maxim 18 rate egale, in conditiile in care sunt cu soldul la zi. Adica, imi dau ei N produse in rate fara dobanda, fara avans pe X perioada, dar daca mai cheltui eu o suma anume de pe card, si nu pot plati inapoi in timp util (40 sau 50 de zile perioada de gratie) banii cheltuiti, imi pun dobanda pe banii cheltuit de pe card si la ratarespectiva. Cu cat intarzii asa creste...
  Daca salarul iti permite sa platesti la timp rata lunara si nici o data nu depasesti perioada de gratie, intr-adevar te-ai scos cu cele mai mici cheltuielei in plus posibile. Daca nu, se stie...
  Daca stii tu ca in urmatorii X luni vei platii sigur acea rata, baga-te fara dubii. Practic e ca si cum te-ar ajuta parintii...
  Last edited by DaniD; 26 October 2011, 20:52. Reason: Automerged Doublepost

  Leave a comment:


 • eugenmanea
  replied
  desi lucrez la alta banca iti pot spune ca deocamdata cardul avantaj e cel mai bun produs de pe piata (avand cea mai larga retea de comercianti acceptati).
  Costurile nu sunt mari- comision de administrare card anual 40 ron. Atat.
  Ai un nr de rate care variaza intre 2 rate la Rompetrol pn la 18 rate la Flanco.
  Ratele sunt fara dobanda dar mare atentie- daca ai depasit scadenta si nu ai platit rata, sau ai platit mai putin, sau ai scos cash- te rup la dobanda (cam 30%).
  Deci singurele inconveniente
  - tre sa fii f atent sa platesti la timp
  - acest card te cam incanta sa iei si de-aia si de-aia..ratele se aduna...si constati ca nu mai faci fata. Si uite asa nu platesti toata suma datorata (ratele adunate) si intrii pe 30%.

  Leave a comment:


 • KeanuRev
  replied
  Pai ideea era pe un an.. deci comisioanele de administrare si gestiune sunt destul de mari.. ok mai asteptam sa vedem si alte pareri am vazut si BT-ul are un program Star BT...

  Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google