Credit Dacia

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • karlos12
    replied
    Eu am de la BRD Finance si nu am nici o problema.Dobanda este fixa de 10,5%.La BRD Finance Casco este optional pentru valori mai mici de 50000 lei adica vreo 11200E.La BRD (banca) casco este obligatoriu pentru orice valoare.
    Dezavantaje : La BRD Finance trebuie sa platesti un avans de minimum 20%
    : La BRD (banca) obligatorie polita Casco
    : La BRD (banca) dobanda este de doar 7% dar este variabila
    Avantaje : BRD Finance (optionala politia Casco in conditiile enumerate mai sus)
    BRD (banca) iti finanteaza toata valoarea masinii.



    Uite aici un credit scoring care iti va da idei despre ce credit poti accesa.


    Scuze pentru posturile consecutive.Sa nu te sperii daca tot punand la venituri sume din ce in ce mai mari creditele auto nu sar de 5000 E.Nu iti calculeaza creditul exact.Sunt anumite praguri pe care le poti depasi iar pragul de 5000E este ultimul,dar nu inseamna ca nu poti accesa mai mult,inseamna ca l-ai atins si daca il poti depasi numai intr-o sucursala il poti afla. Pentru un raspuns optim la problema iti recomand urmatorul link:


    Iti va prinde bine si daca iti vei calcula singur gradul de indatorare.Pentru fiecare membru de familie exista un cos lunar de subzistenta de 260 lei.Daca ai o familie de 3 persoane si un venit total de 2000 lei se inmulteste 260 cu 3 si se scade totalul din 2000.Iti va veni datorii financiare 780 lei.Gradul va fi 780/2000 x 100. 39% se va incadra la 40%.Fiecare banca isi rezerva dreptul de a mai introduce la datoriile financiare si anumite riscuri gen riscul de schimb valutar. Rog un moderator sa uneasca posturile.
    Attached Files
    Last edited by Niki; 7 January 2013, 11:10.

    Leave a comment:


  • Cromatic
    replied
    Nu stiu daca Dacia mai lucreaza cu BRD GSG odata ce s-a bagat IFN-ul peste.

    Leave a comment:


  • JREwing
    replied
    Cu plăcere. Du-te și fă-le o vizită. Putem să povestim mai multe pe PM, fiindcă eu ambele mașini le-am luat prin BRD-GSG, în condiții foarte OK și poate te ajută experiența unui „pățit”
    Last edited by crististreulea; 6 January 2013, 20:10. Reason: Automerged Doublepost

    Leave a comment:


  • TudorIonut
    replied
    Un răspuns la obiect! Mulțumesc! Ar trebui implementat sistemul de reputație aici...

    Leave a comment:


  • JREwing
    replied
    Salutare și La Mulți Ani. În principiu, la BRD trebuie să ai minim 10 luni vechime pentru a fi eligibil. Apoi, contează așa:
    - venitul avut (dacă e real sau la negru, gri, caz în care trebuie să dai explicații); poate vei avea nevoie de un co-împrumutat (fostul „girant”)
    - dacă ai salariul pe card la BRD crește scoringul și șansa de a primi creditul mai repede
    - dacă mai ai și alte credite, cât de mari și unde

    SĂ NU ACCEPȚI OFERTELE LOR DE CASCO. SUNT FOARTE SCUMPE PE TERMEN LUNG. Poți contracta asigurare CASCO la asiguratorii agreați de BRD (există o listă cu ei, dar banca încearcă să-ți forțeze mâna) și o cesionezi în favoarea băncii (așa am procedat eu când am luat a doua mașină, că la prima am mușcat-o...).

    Cam de astea îmi amintesc acum. Dacă mă mai bântuie vreo aminitre, îți dau de știre aici sau pe PM.

    Baftă.

    PS: Acum am recitit ce ai scris tu. Evită BRD Finance ca instituție și du-te la bancă (BRD-GSG). BRD-ul are tot soiul de oferte prin parteneriatul cu Dacia / Reanult / Nissan. Poate prinzi ceva interesant.
    Last edited by JREwing; 6 January 2013, 19:48.

    Leave a comment:


  • TudorIonut
    replied
    Nu prea zice, pe mine ma intereseaza cat e minimul de vechime ca sa pot lua creditul...

    Leave a comment:


  • Cromatic
    replied
    aceiasi intrebare a fost pusa de un user aici #10, ce te intereseaza mai exact. Am zis ca hai sa fim mai buni ca doar e BOBOTEAZA astazi.
    Last edited by crististreulea; 6 January 2013, 19:56.

    Leave a comment:


  • micutzu666
    replied


    tot in aceiasi tema ar fi si acest topic.

    Leave a comment:


  • TudorIonut
    replied
    Dacia Logan Credit

    Cei care ați făcut credit la BRD FINANCE, ifn-ul cu care lucrează Dacia, îmi puteți spune ce condiții au cerut pentru creditare? Gen venit, vechime muncă, etc....

    Leave a comment:


  • Roco
    replied
    Nu ai inteles ce au vrut sa zica colegii, hai sa iti dau un exemplu: eu cand mi-am facut creditul la masina mi-am facut simularile lu peste pe net, si am ales trei banci la care am mers sa vb. La toate nu aveam analiza dosar, dar trebuia sa platesc vreo 200 de lei la o banca daca mi se acorda creditul. Cand i-am intrebatce reprezinta suma, au dat-o la intors, era analiza dosar. La alta banca credit pe aceeasi suma facut pe mine sau pe mama care este bugetara difernta la rata de aprox 30 de lei pe luna. Asa ca eu te sfatuies sa mergi sa vezi ce ti se ofera si dupa aia te hotarsti, si oricum cerintele se schimba destul de des asa ca nu stiu cat este de relevant ce iti spunem noi aici.
    Succes

    Leave a comment:


  • TudorIonut
    replied
    Credit nevoi personale cu DAE mic vezi la cec, mie mi s-a părut cel mai avantajos!

    Leave a comment:


  • albinoium
    replied
    Am citit cu mult interes atentionarile si am stat 5 minute cu ochii in pamant de rusine. Nu prea inteleg de ce trebuia sa raspunzi la ceva la care nu ai raspuns exact. Cred ca trebuie sa renunt la intrebari aici pentru a nu enerva prin intrebari la obiect in locul unor disertatii de mare anvergura psihologica. Scuze.

    Leave a comment:


  • yrman
    replied
    In postul anterior ti-am oferit 2 instrumente de comparare si am zis ca te si ajut daca gasesti o banca sa te finanteze. In schimb tu mi-ai zis ca de descurci si te pricepi sa folosesti calculatorul si internetul.
    Pentru ca produsese bancare se modifica foarte des, niste informatii de la cineva care a contractat un credit auto acum un an de zile pot fii extrem de eronate.
    Si eu si Florin ne-am oferit sa te ajutam cu niste comparatii si sfaturi, dar daca tu vrei mura in gura, imi pare rau, dar nu pot alerga in locul tau pe la banci. Poate Florin vrea sa faca o fapta buna si face acest lucru.

    Aviz amatorilor. Pentru a stii costurile unui credit in primul rand trebuie sa te asiguri ca esti eligibil sa iei creditul de la banca respectiva, altfel informatia respectiva are valuare zero. De exemplu acum vreo 2-3 saptamani cand ma interesasem pentru cineva despre creditul de nevoi personale una din cele mai bune oferte era la Transilvania, DAR pentru a beneficia de toate reducerile oferite de ei trebuia sa indeplinesti niste conditii pe care el nu le putea indeplini. ( sa fii clientul lor de ceva vreme, sa incasezi salariul la ei, angajatorul sa fie clientul lor etc. )

    Leave a comment:


  • albinoium
    replied
    Sunt dezamagit pentru ca am deschis acest topic de mult timp si inca nu am gasit niciun post care sa contina ceva concret, inafara de explicatii exhaustive mai mult sau mai putin realiste. Repet rugamintea: poate cineva sa dea un exemplu concret de credit actual pentru Dacia, cu sume exacte referitor la avans, dobanda, alte taxe, rata lunara si mai ales costurile ascunse?

    Leave a comment:


  • Niki
    replied
    Mergi la mai multe banci si vezi care au conditiile cele mai avantajoase pentru tine.

    BRD (parca si Raiffeisen) are/au credite de nevoi personale, cu dobanda si rata fixa in lei, pe toata perioada.

    Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google