LOGAN CLUB Hunedoara

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mircynho11
    replied
    Ai grija pe acolo ce faci tinere!
    Si nu uita de o ciocolata

Leave a comment:

• Narcisuc20
    replied
    Baietii distractie placuta la gratere, gratarele si barfe sper sa ne vedem cu bine peste cateva saptamani!

Tinerilor sa fiti cuminti!

Ciao!

Leave a comment:

• costelHD
    replied
    Neata buna

O doamna si-a dat plapuma la reparat si i-a trimis plapumarului urmatoarea scrisoare:

"Stimate domn, va rog, sa executati lucrarea asa cum ne-a fost intelegerea. Eu pun la dispozitia dv. fata si dosul, si pe deasupra lana mea, pe care, va rog, sa o scarmanati bine si sa o bagati pe toata, ca mie imi place sa fie cat mai groasa si cat se poate de lunga, pentru ca atunci cand intind picioarele sa nu iasa afara.

Daca faceti lucrarea ca lumea, v-o recomand si pe soacra-mea! Dansei ii este rusine sa vina, ca nu stie ce sa faca cu dosul pana spala fata, care-i mult mai uzata. Va rog sa-i desfaceti toate incretiturile, ca sa nu se lase la lucru. A ei poate sa fie si mai scurta, dar sa fie groasa, ca baba-i batrana si se incalzeste greu..."

Leave a comment:

• Narcisuc20
    replied
    Bre facem pariu ca pana ajungi tu din bucale cu trenu eu ajung de 3-4 ori dus intors din Italia

P.S Ma suni cand esti la o ora de casa sa plec si eu ))))!

Leave a comment:

• Mitza26
    replied
    pana te intorci sper sa ma repatriez si eu

Leave a comment:

• Narcisuc20
    replied
    Cand ma intorc va invit la o visla la Podele facem si un gratar pe undeva!

Leave a comment:

• costelHD
    replied
    Poate ai vrut sa zici ce buni sunt Virsli de la Podele, acum cei de la Brad numai brendul .....restul lasa de dorit

Leave a comment:

• mircynho11
    replied
    Drumurile ca drumurile dar ce Virsli au

Leave a comment:

• costelHD
    replied
    vezi ca la unii le-au murit laudarosi, ce drumuri aveti la Brad...hmmmmm, si uite asa trag la U650 mustele la.....
    Last edited by costelHD; 11 March 2013, 23:08.

Leave a comment:

• Narcisuc20
    replied
    Da da tu ai U650

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google