Lansare Renault Captur - 23-26 Mai 2013

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Lansare Renault Captur - 23-26 Mai 2013

  Seara buna tuturor,

  Dupa cum am scris si pe thread-ul de intalniri, am fost azi dimineata pe la Verbita sa vad ce pot afla despre evenimentul ce se va desfasura in acest weekend...

  Din pacate, nu am aflat prea multe deoarece nimeni nu a stiut sa imi zica ceva concret referitor la orar si posibilitatea de drive-test. Ce am constatat eu sunt urmatoarele:

  - nu am vazut masina pentru drive-test iar reprezentantul de vanzari cu care am vorbit nu a stiut sa imi spuna daca va fi masina disponibila pentru test sambata sau duminica sau orarul de desfasurare...

  Astfel ca propunerea mea este urmatoarea: cine doreste sa vina sa vada masina, sa vina sambata de la ora 11 iar cine nu poate sa vina sambata, sa vina duminica de la 11 (sunt 90% sigur ca la ora 11 va fi deschis in ambele zile). In ceea ce priveste posibilitatea unui test-drive, nu va pot promite nimic deoarece dupa cum am scris si mai sus, nu se stie daca va fi masina de test-drive disponibila.


  MAVERICKu
  sigpic

 • #2
  Am fost astazi la Verbita din nou sa vad mai pe indelete noul Captur... Pana pe la 12 fara un pic nu a aparut nimeni asa ca nu am mai stat.

  Din pacate nu au masina pentru test-drive si nici nu se stie pe cand va fi. O sa casc ochii cand trec pe acolo si cand vad ca este masina pentru teste, voi anunta aici.

  Pana atunci, va atasez cateva poze ...

  PS: Norocul tine cu mine, ca de obicei, asa ca am castigat si un card SD de 16 GB cand am validat codurile ce le mai aveam. Premiul cel mare (un weekend cu Captur si 700 de euro bani de cheltuiala l-am lasat altcuiva ... saaaauuu daca imi pun mintea, ma duc si maine si poate il castig si pe ala )
  Attached Files
  sigpic

  Comment

  Working...
  X
  Anulare DPF
  Politica de Securitate Google