Promovare Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Promovare Logan Club Piatra Neamt

  stimati colegi.
  Am deschis acest thread in speranta ca majoritatea, impartasiti, ca si mine, ideea promovarii acestui club. Sigur ca exista multe metode si tehnici de promovare, dar noi o sa ne limitam la o promovare simpla deocamdata, deoarece inca nu putem vorbi de un buget al clubului, buget care sa ne permita acest lucru. Ar fi bine sa incepem cu acei mici fluturasi, care de fapt o sa fie niste pliante de marimea 10 x 18 care se vor distribui in cercurile de prieteni, in parcari , etc, fiecare cum considera.
  Atasez un model mai jos.
  Ideea asta a mai fost incercata , timid, chiar foarte timid, mai demult, dar neacordandu-i-se un interes cat de cat, a ramas deoparte.
  Sarcina executiei acestor pliante, fluturasi sau cum o sa le spunem, o voi avea eu. Mi-am luat eu aceasta responsabilitate, pana va fi altcineva doritor si cu mai multa imaginatie.
  In principiu as dori sa aflu si parerea voastra icu privire la acest mod, la acest tip de pliant, etc. Vreau pareri pro si contra, metode de imbunatatire.
  In cazul unui raspuns negativ de participare din partea voastra, eu o sa incerc sa fac singur, cat pot, pe cont propriu aceasta promovare. Nu considerati nici o obligatie in acest sens.
  Attached Files

 • #2
  Foarte bine asa Domnu Mihai!
  Eu zic ca ar trebui sa le dam in mana fluturasii nu sa`i lasam la stergator sau mai stiu eu cum ... ca data trecuta nu prea a avut succes
  http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
  NT 90 RDD + NT 90 DDR

  Comment


  • #3
   eu am facut fluturasii.AZi al 2lea set de 100 buc. Primul set, am dat la cei prezenti sa le imparta, nu sa le arunci. nici nu le mai cunosc soarta la acele fluturasi. Acum, setul nou e la mihai.
   Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

   Comment


   • #4
    si totusi a functionat cu fluturasii???
    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
    prost.

    Comment


    • #5
     da...erau la gunoi a doua zi. sau direct pe strada

     Comment


     • #6
      ROMANIA.........denota multe chestii de aici
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google